Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-17, 10:30   #2170
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
To żółwik, tak jak ja. Przed swoją sesją stałam przed lustrem 10 min. Gdzie będziemy robić zdjęcia wymyślaliśmy na miejscu - o, tu jest fajne drzewo, o tu na tle tego budynku stańcie - oczywiście to foto nas kierował i prowadził, mimo że całkiem nie znał miasta, my byliśmy jak ślepe dzieci, robiliśmy to co do nas mówił. Nie zastanawiałam się co bym chciała na sesje - bo co można chcieć? Byle by była para młoda i foto.

Za bardzo to rozkminiasz, sesji nie da się zaplanować i wykonać tak, jak to sobie wyobrażamy. O ile miałaś kontrolę nad wyglądem zaproszeń, tak nad wyglądem zdjęć nie masz takiej władzy.

Aż mi się przypomniał fragment Harrego Pottera Gdzie Hermiona uczyła się z książki jak należy latać na miotle. Podobne podejście masz Ty - ale tak się nie da.

Im więcej myślenia tym gorzej.
Możliwe, ze masz racje. Jedynie ja chyba w głowie miałam inne oczekiwania. Głupio to brzmi, ale nawet nie wiem do końca jakie. Ale liczyłam, ze zdjecia beda jakies żywsze, weselsze, no nie wiem. A tu i ciemno dość bylo, bo chwile wcześniej padało, i wietrznie, i my czuliśmy sie dość skrępowani, i mi sie włosy spudlily przez wilgoć i mój makijaż wyglądał, jakby go nie było...teoretycznie wiedząc to teraz byłabym w stanie i wizualnie sie lepiej przygotować i zastanowić nad miejscami i wybrać spokojniej ładny dzień, mielibyśmy tez wiecej czasu...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk