2015-08-17, 14:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34
Cytat:
Napisane przez Akkma
Dziewczyny ależ Wy ambitne!
Coś tam już mam, ale się nie spinam
Moją pierwszą pracę licencjacką pisałam pół roku, była spina i stres. Pracę magisterską napisałam w około 2 miesiące na luzie. Teraz piszę inżynierską i mam totalnie wyrą.bane 
Praca polega w większości na obliczeniach i krótkiej analizie więc wystarczy mi ze 20 stron  Mam wrażenie, że na mojej PWr nikt nie przykłada większej wagi do tych prac  Jak się zepnę to w tydzień napiszę.
Póki co mi się nie chce, a posiadanie dziecka totalnie mnie demobilizuje, bo zostają mi tylko nocki 
|
Z dzieckiem tym bardziej bym się pewnie spięła:P Podrzuciłabym do babci i dawaj:P
A pro po dzieci. M. wczoraj wymyślał imiona dla dzieci. Dla dziewczynki Anastazja - sama nie wiem Zdrobnienie jako tako, Nastka mi się podoba nawet:P Ale bardziej wolałabym Liliannę Dla chłopca nic nie wydumaliśmy, nic nam się nie podoba a więc chłopca mieć nie możemy Pewnie nim będę w ciąży to się jeszcze wiele zmieni:P
W ogóle M. dużo ostatnio o dzieciach i ciąży gada, już nawet nie uważa, że mój brak pracy w tym nie przeszkadza albo małe mieszkanie albo cokolwiek innego. Niech sobie z głowy wybije:P Muszę mieć normalną pracę bo po 16tygodniach po porodzie muszę gdzieś wrócić
|
|
|