Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak często kupujecie nowe majtki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-17, 18:10   #1
LovinLight
Zadomowienie

jak często kupujecie nowe majtki?

temat pozornie śmieszny, ale naprawdę jestem ciekawa, co jaki czas musicie kupować nowe majtki ale nie dlatego że się znudziły, ale dlatego że się mega sprały/rozciągnęły/popruły? robiłam przed chwilą porządki w szufladzie bielizną i wywaliłam 14 par głównie ze względu na mocne spranie (i to takie naprawde strasznie widoczne..) byłoby to ok, gdyby nie to że wśród nich był m.in cały 6pak który kupiłam 3 miesiace temu i wcale mało nie kosztował i to mi sie nie podoba, bo wygądały na 5 letnie tak się sprały kolory :/.
zastanawiam sie czy coś źle piore (temperatura/proszek) czy wam też tak szybko sie niszczą?

Od razu pytanie do dziewczyn którym majtki wytrzymują bardzo długo i są super jakości - podajcie proszę sklepy (i przy okazji ceny jak pamietacie) gdzie kupujecie.

z góry dziekuje

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

aha i czy miała któraś z Was do czynienia z majtkami z PRIMARKA? Chodzi mi o te które mozna kupić na allegro w 6 pakach - podobaja mi sie wzorky do wyboru i najchetniej kupiłabym kilka 6 paków, ale jak z jakością?
LovinLight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując