Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-18, 07:32   #880
kalwinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Spakowałam ciuchy, muzę się zabrać za sprzątanie żeby pochować jak najwięcej rzeczy i żeby meble można było poprzesuwać. nadrobię was w wolnej chwili bo zaraz teściowa przyjedzie mi pomóc.

Co do wyprawki, liczyłam że w ok 3000 zł powinniśmy się zmieścić, w tym pieluchy wielo, niania elektroniczna, monitor oddechu, materacyk lateksowy czy sam fotelik, który liczymy ok 600 zł. ale wózek, dużo ciuszków, łóżeczko dostajemy (musimy kupić tylko materac), Mamy troszkę pierdół typu wanienka więc też trochę zaoszczędzone

Współczuję wam przejść z teściowymi. Na szczęście i mama tż i mój tata wolą dziecku dać jakiś owoc/przygotować zdrową przekąskę niż dawać słodycze, w tej kwestii szaleć może tylko teść, ale teściowa go ewentualnie tonuje (przynajmniej przy wnuku)

Jakiś cza temu rozmawiałyśmy o wyciskarkach wolnoobrotowych - miałam kupić jak wrócę do domu po remoncie, ale tata mi zasponsorował zakup i już dzisiaj będę miała wyciskarkę
Ostatecznie zdecydowałam się na ten model http://www.euro.com.pl/wyciskarki-wo...Viewed#pytania
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora