2007-09-10, 19:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Wizazanek ktore byly we wszystkich tych miejscach-Egipt,Turcja,Tunezja,Grec
Cytat:
Napisane przez Aggie125
Ja byłam w Turcji, w Alanyi i nie powiedziałabym, żeby było parno i nie było czym oddychać. Byłam też w Egipcie i jeśli już mowa o duchocie, to raczej tam.
|
W Egipcie jest na maksa gorąco ale powietrze jest suche natomiast w Turcji niestety nie, wieczorami dzieciaki dostawały wygawor że wchodza do morza bo miały majtki mokre dzieci tłumaczyły że nie wchodzą , po kilku dniach spędzonych na Riwierze okazało się że dzieci mówiły prawdę, jest tam starsznie duza wilgotność powietrza , ja sama tego sobie nie wymyśliłam, wystarczyło wywiesić wieczorem ręcznik a nad ranem był jeszcze bardziej mokry, dopiero jak słońce wyszło to go wysuszyło wiadomo jak się pojedzie do miasta gdzie nie ma gór to jest to duuuzo mniej odczuwalne.
AniaWila, co do wyboru kraju to myślę że musisz sama zdecydować, poczytaj w Internecie na temat kazdego z tych państw, o kulturze, zabytkach, może coś cię szczególnie zainteresuje , ciężko będzie podjąć ci decyzję kierując sie opiniami innych wizazanek bo ile ludzi tyle opinii , każdy preferuje co innego, jednemu podoba się Grecja drugiemu Turcja, ja uwazam że każdy kraj na swój sposób jest piękny z tym że nie do każdego kraju który widziałam chcę wrócić, ogólnie najlepiej zobaczyć je wszystkie po kolei (kazdego roku inny kraj) i wyrobic sobie własne zdanie .
Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-09-10 o 20:21
|
|
|