Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-22, 14:48   #526
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Nivea cellular. Ze srebrnym napisem.
Poszukam bo chyba nie widziałam takiego u nas

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Dzień dobryy

Moją zawsze rano też męczą bączki.
Ale tż mnie dziś załatwił. Jak ma ranki to zawsze przed pracą wyprowadza psiaka, a ten wziął j dziś go nie wyprowadził... Świetnie po prostu, zanim ja się z dzieckiem ogarnę to trochę minie :/
O kurczę i co, udało sie wyjsć?

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mozna powiedziec ze tak pomijajac fakt ze Patryk po byl tak marudny ze z goscmi siedzialam moze pol godziny co sie uspil i go odlozylam ryk. Dopiero ok. 19 zasnal na dobre.
tego sie wlasnie boje

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Cos to może my założymy osobny wątek w którym będziemy mogły zrzędzić? Żeby dziewczynom nie zawracać ?
A serio to jak chcesz to żal się, pisz na pw
Pozrzędzimy razem

mehja a czym się objawia ten skok? Może u mojego też zdiagnozuję w przyszłości

szuuu a może espumisan? My dajemy małej i 3/4 bąków poszło w cholerę a nawet jak puści to nie płacze w ogóle i nic jej nie męczy.
Tylko na początku espumisan strasznie u niej wzmagał bąki. Zawsze 15 min. po podaniu była masakra. Ale po ok. 2 tyg. wszystko się unormowało.

U nas mała ma strasznie różne nocki. Przez 2 tyg. spała po 8 h. Teraz 4 nocki budziła się po 1 i po 4. Dzisiaj znowu spała od 21 do prawie 5
daje mu espunisan 2 razy dziennie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
U nas pomaga esputicon, to to samo.. I też lepiej

Dziś tz ma wolną sobotę..mimo że robi mi śniadania to jestem jakaś zła :p lubię być sama rano

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
a wy jakie dawki dajecie?

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Co do jedzenia to ja codziennie pije dwie kawy, jadlam juz kebaba i pizze, jem pikantne rzeczy, wczoraj jadlam w tapas barze pikantne chorizo duszone w czerwonym winie

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Moja spi pod dwoma kocykami, bawelnianym z baby ono i ciebkim minky. Na razie to jej wystarczy choc ona zmarzluch. U kogo kupowalyscie posciele dla malenstw?
Tez jem takie rzeczy, po kalafiorze były problemy tylko

Nie mam pościeli, mam śpiworek i licze na to ze sie sprawdzi

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ooo fryzjer... ja nie mam żadnego blisko, poza tym tz książę jest zbyt zmęczony żeby zostawać z małym. Teraz miał nocki i spał całymi dniami. jeszcze do mnie pretensje, że mały płacze i on się nie może wyspać. W środę mieliśmy kąpać znowu małego, ale nie miał czasu bo spał. W czwartek już musieliśmy, ale poprosiłam żeby pilnował małego żebym się mogła 20min spokojnie wykąpać, obojętnie kiedy, tylko żebym to 20min miała dla siebie, bo ciągle z małym jestem i z nim się nic nie da. Wieczorem zapytałam jaśnie pana czy mogę iść pod prysznic, oczywiście zgodził się niechętnie. Spieszyłam się, bo mały płakał, już miałam wychodzić po dokładnie 10min, kiedy tz wparował z małym na rękach i zaczął krzyczeć, że może bym pomyślała o innych, że on musi iść do pracy... a miał jeszcze dużo czasu. I się pokłóciliśmy, nie chciałam się kłócić przy małym, ale temu idiocie to nie przeszkadzało. Potem mały tylko na niego spojrzał i robił podkówkę i zaczynał płakać. I do nocy już był podenerwowany. A tz oczywiście miał później czas żeby na pół godziny iść z kawą do ogrodu. Wczoraj było ok, dzisiaj znowu zły, bo mały płakał i mu się źle spało, już były fochy i się o coś obraził. Ja to jakoś wytrzymam, ale boję się, że Markusek będzie przez niego nerwowy.
Echhh musiałam się wyżalić, bo już nie mam komu. Moja siostra już jest na niego taka zła, że nie chcę jej nawet denerwować.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

To mojemu dziecku się już w drugim tygodniu życia zaczął

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Eee no ja aż tak ostrych nie jem kiedyś jadłam, ale od paru lat boli mnie strasznie żołądek po bardzo ostrym.
O kurczę a wcześniej tez taki książę był?

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Masija - juz mi sie nawet nie chce narzekac.. nie mam czasu na nic :/ wczoraj siostra nam obiad kupowala w garmazerce bo nie mialam kiedy zrobic, zadne spac nie chcialo.. wiem tez co mnie czeka jak patrze na syna. Jemu nie przeszlo, dalej jeczy i marudzi bardzo czesto.

Kupilam nowy smoczek, ostatni juz. Dominika sie krztusi, dlawi jak tylko jej dam :/ tylko cycek moze byc smoczkiem :/ a ona tak potrzebuje ssac, ciumkac....
kurczę współczuje a z tz jak?

Bylismy nad jeziorem, mały tylko dwa razy płakał

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora