Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-22, 18:00   #558
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ja z moim to nawet nie mam się kiedy pokłócić... Wczoraj wyszedł po 6, wrócił po 22. Jak wróci o 19 to jest święto lasu. A ja padam na pysk! Dzisiaj Mały przechodzi samego siebie, je po 50ml co 1h i spał może z 30 minut. Nie muszę dodawać, że ciągle płacze.
U nas podobny dzień mały ma.chyba alergię na paprykę - wczoraj znowu jadłam i znowu Meksyk

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja tak jak Rybka nie mam się kiedy pokłócić. Tz juz załatwił sobie na dzis prace (w zeszła sobotę był masażysta na maratonie, dzis jechał do szkoły tańca masować 10 osob), na szczęście jestem u rodzicow i mama zajmuje sie małym, ja tylko karmie, teraz wzięła go na spacer. Nie moge narzekać na tz, ale no... Samotna jestem troche... W ciazy jak musiałam leżeć tez byłam, wiec to nie dziecko samuraj w tym przypadku...

Nie wiem co tym facetom, czemu tak jest i nie wiem jak was pocieszyć nawet

Marei o dzieki, kupie go na pewno, juz gorzej moja cera i tak wyglądać nie bedzie wiec zaryzykuje

Kaja ja nie widze co wstawiłas

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Miało byc akurat a nie samuraj głupi iPhone

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak bardzo oszczędzacie na coś, że tyle pracuje czy po prostu nie może odmówić?