2015-08-22, 20:12
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
Widzę ze dzien na ☠☠☠☠ienie na Tz ja tez sie dołącze...
Moj mi dosral dzisiaj straszliwie na temat wyglądu mojego brzucha, tak jak zwykle olewam jego "żarty" tak dzisiaj az mi łzy w oczach stanęły...... A jeszcze rano sie łasił o seks... Zawiodłam sie na nim strasznie, myslalam ze troche mnie szanuje nawet nie jestem zła tylko jest mi straszliwie smutno  bo ćwiczę, dbam o siebie, smaruje zeby potem cos takiego usłyszeć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Cytat:
Napisane przez k a j a
Faceci nie myślą.. Mój jakiś czas temu powiedział że mam kaldun!! Brzuch przed ciążą to nie jest, trudno o to w dwa miesiące po ciąży ale i tak jestem zadowolona se swojego ciała.. Dosralam mu na temat jego połowy jedynki :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Przede wszystkim dwa miesiące temu urodzilysmy im dzieci i mamy prawo dojść do siebie jeśli chodzi o nasz wygląd zewnętrzny wydaje mi się ze tylko głupi nie widzi starań i naszych chęci wrocenia do stanu sprzed ciąży... chyba żadna kobieta nie lubi rozstępów i sflaczalego brzucha ale komentarze tż w tej chwili nie są na miejscu mój na szczęście w tym temacie jest ok i ma szczęście 
Cytat:
Napisane przez rybkaa90
Kiedy skończą się te kolki? Pewnie jak się skończą kolki, to zaczną zeby, po zębach skoki, po skokach bunty itp.  hah ja podobno płakałam przez trzy miesiące z powodu kolek.
|
Musisz być pozytywnie nastawiona bo Jaś pewnie wyczuwa twoje nerwy a to takie kochane i śliczne dziecko
Cytat:
Napisane przez country111
|
Kawa legalna ale bita śmietana juz nie do końca .
Patrząc na Olka to grzeczne dziecko przecież tylko bardzo ciekawe świata. Jak coś to wsiadaj w tramwaj i przyjeżdżaj do nas, oferujemy fajny park obok rossman i lody też się znajdą
Marei dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie[/QUOTE]
Chętnie skorzystam Moje dziecko przy was nawet czasem spi
Cytat:
Napisane przez k a j a
To tak jak mój tz.. Najpierw wyl bo kolki, potem był bo był przyzwyczajony do bujania, potem wyl bo zęby, a potem wyl bo urodził się brat, a potem wyl bo było go wszędzie pełno i buntował się na zakazy i tak wyje do dziś,tyle że dziś nie płacze a chlapie ryjem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

Cytat:
Napisane przez Aika213
Zazdroszczę. U nas dzień nieciekawy, płacz co chwile, nawet na rękach. Nie wiem o co chodzi. Jesteśmy same bo Tz oczywiście wyjechał na weekend. Teraz zamotałam ja w kocyk, włączyłam szumisia to sie uspokoiła. Zaraz idę jak kapać i mam nadzieje ze pójdzie spać
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------
Mój dla mnie jest wporzadku, mówi z 50 razy dziennie ze mnie kocha, wysyła wiadomości z pracy, mówi komplementy, przytula. W domu tez coś ogarnie, pozmywa naczynia. Tylko jakoś do Amy nie ma serca i cierpliwości. Czasem mogły więcej przy niej pomoc. na tym tle dochodzi do spiec. Chociaż widzę ze im starsza tym bardziej sie nią interesuje, zagada do niej. On mówi ze ja bardzo kocha chociaż tego nie okazuje. Nie wiem może nie potrafi. Może ma uraz z dzieciństwa, mama go zostawiła jak miał 3 latka. Wychował go tata ale mówił ze nie miał czasu dla niego bo dużo pracował. Może to właśnie teraz wychodzi.
|
Mój też jest kiepski w wyrażaniu uczuć dziecku ale wydaje mi się ze faceci nie są aż tacy wylewni jak my mamusie choć ostatnio kupił dziecku grube frotowe skarpetki i codziennie prosi żebym mu je założyła nawet w te upały 
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986
My właśnie z Lidla wróciliśmy, kupiłam sobie miętuskowy dres jednak :P małej rajstopki i komplet bluzek z długim rękawem.. i UWAGA TŻ nic nie powiedział o_O teraz chodzi i z nią tańczy  chyba ma jakiś pozytywny skok 
A tak apropo TŻ to nie moge narzekać, pomaga mi i to on wstaje w nocy i mi ją podaje ja tylko cyca wyjmuje i mam na gotowe, pomimo, że on wstaje rano do pracy, kupy zmienia, myje, zabawi, do kosmetyczki, fryzjera tez moge wyjsc, także jest ok 
Miałam coś jeszcze pisać i nie pamiętam... :P
aa wiem.. udało mi się kupić matę Tiny Love kick&play w bardzo dobrym stanie za stówkę z wysyłką 
|
Kusicie mnie tymi dres ami z lidla i chyba jutro sama po nie skoczę
|
|