Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-22, 20:51   #2252
kalusia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość

Zaneta moja mama też by tak ubierała... Ona w ogóle twierdzi, że trzeba mieć rożek i parę body/śpioszki i tyle na początek. I jak się zawiezie dziecko do domu to wtedy dopiero łóżeczko, wózek, ciuszki itp... Także z nią zakupów nie porobię, z siostrą robimy w tajemnicy
Rozumiem ją trochę, bo swoje pierwsze dziecko moją najstarszą siostrę urodziła i mała od razu zmarła... I ciężko pewnie było wracać do domu gdzie jest łóżeczko, pokoik itp, no ale też bez przesady. Chcę się pierwszymi chwilami cieszyć z dzieckiem a nie latać po sklepach...
Ale kupując wszystko wcześniej, przecież oszczędzamy też pieniądze. Teraz możemy na spokojnie porównać sobie ceny, polować na promocje a w ostatniej chwili pewnie byśmy za wszystko przeplaciły, już nie mówiąc o tym, jak by te zakupy wyglądały, jeśli by je robił TŻ z teściową [emoji12]

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

No bo Twoja mama nie mówiła, że te zakupy powinien robić TŻ, kiedy Ty będziesz leżeć w szpitalu po porodzie?