2015-08-22, 21:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Cytat:
Napisane przez Kalioope
Ja tez jednego i juz w wyrku leżę
Babeczki może wpadniesz do mnie zrobić mi pazurki?  ładne
Co do kawy to ja codziennie rano piję inke pół na pół z mlekiem i jedna talbetka slodziku :P po zwyklej lub rozpuszczalnej mialam straszne skurcze...
Dobranoc laseczki 
|
To wpadaj Ty do mnie to Ci zrobimy 
Cytat:
Napisane przez neska002
Majonez jem tylko na święta  A keczup dodaję czasami na kanapkę ale sporadycznie i jak najdzie mnie na parówki to do parówek, ale to bardzo bardzo rzadko. Zdecydowanie wolę musztardę i starty chrzan dodawać do kanapek i chrzan jem ostatnio prawie codziennie.
---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------
Bardzo ładne paznokcie, zdolna bestia z Ciebie. Ja bym tak nie potrafiła, mam problem zmalowaniem lakierem bo zawsze gdzieś powyjeżdżam, robią mi się grudy na paznokciach, nie mam cierpliwości do takich rzeczy
|
Dzieki ja uwielbiam malowac paznokcie, ale zwykly lakier trzyma mi sie dzien-dwa wiec musialam przesiasc sie na hybrydy :p
Cytat:
Napisane przez incognito6
Babeczki, mnie z tymi bejbikami tez trafia, no ale wlosow na krotko ciac nie bede 
Odrastanie wszystkich wlosow znosze gorzej niz pare sterczacych klaczkow. Zreszta nie musze na nie ciagle patrzec i o nich nie mysle 
|
Ja tez na krotko obcinac
sie nie planuje TZ by sie zalamal, bo uwielbia moje dlugie wlosy 
Cytat:
Napisane przez stokrotenka18
Babeczko ja też chcę kupić zestaw do hybryd 😎 niedługo mam urodziny wiec może się uda
Melduje ze spałam 12.5 h wyspalam się !
|
O widzisz to zrob sobie prezent urodzinowy
Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy
majoneze wcale, ketchupu calkiem sporo, czasami musztarda i chrzan
babeczki - ile kosztuje taki zestaw do hybrydy ?
|
Bardzo tanio wystarczy kupic lampe uv, baze, top, kolor (jeden na sprobowanie) aceton, cleaner, waciki bezpylowe i pare drobnych rzeczy jak patyczki czy preparaty do skorek i w 200 zlotych spokojnie sie zmiescisz oczywiscie o semilacu mowie, bo za CND baza, top i kolor czyli 3 x 80/90zl to juz kupa kasy plus lampa i inne rzeczy to jeszcze wicej a jeszcze mozesz trafic na podroby, a semilac jest tani i jeszcze go nie podrabiaja 
|