Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-22, 21:13   #2148
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez Kalioope Pokaż wiadomość
Ja tez jednego i juz w wyrku leżę
Babeczki może wpadniesz do mnie zrobić mi pazurki? ładne

Co do kawy to ja codziennie rano piję inke pół na pół z mlekiem i jedna talbetka slodziku :P po zwyklej lub rozpuszczalnej mialam straszne skurcze...
Dobranoc laseczki
To wpadaj Ty do mnie to Ci zrobimy

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Majonez jem tylko na święta A keczup dodaję czasami na kanapkę ale sporadycznie i jak najdzie mnie na parówki to do parówek, ale to bardzo bardzo rzadko. Zdecydowanie wolę musztardę i starty chrzan dodawać do kanapek i chrzan jem ostatnio prawie codziennie.

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Bardzo ładne paznokcie, zdolna bestia z Ciebie. Ja bym tak nie potrafiła, mam problem zmalowaniem lakierem bo zawsze gdzieś powyjeżdżam, robią mi się grudy na paznokciach, nie mam cierpliwości do takich rzeczy
Dzieki ja uwielbiam malowac paznokcie, ale zwykly lakier trzyma mi sie dzien-dwa wiec musialam przesiasc sie na hybrydy :p

Cytat:
Napisane przez incognito6 Pokaż wiadomość
Babeczki, mnie z tymi bejbikami tez trafia, no ale wlosow na krotko ciac nie bede
Odrastanie wszystkich wlosow znosze gorzej niz pare sterczacych klaczkow. Zreszta nie musze na nie ciagle patrzec i o nich nie mysle
Ja tez na krotko obcinac
sie nie planuje TZ by sie zalamal, bo uwielbia moje dlugie wlosy

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Babeczko ja też chcę kupić zestaw do hybryd 😎 niedługo mam urodziny wiec może się uda

Melduje ze spałam 12.5 h wyspalam się !
O widzisz to zrob sobie prezent urodzinowy

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

majoneze wcale, ketchupu calkiem sporo, czasami musztarda i chrzan

babeczki - ile kosztuje taki zestaw do hybrydy ?
Bardzo tanio wystarczy kupic lampe uv, baze, top, kolor (jeden na sprobowanie) aceton, cleaner, waciki bezpylowe i pare drobnych rzeczy jak patyczki czy preparaty do skorek i w 200 zlotych spokojnie sie zmiescisz oczywiscie o semilacu mowie, bo za CND baza, top i kolor czyli 3 x 80/90zl to juz kupa kasy plus lampa i inne rzeczy to jeszcze wicej a jeszcze mozesz trafic na podroby, a semilac jest tani i jeszcze go nie podrabiaja

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora