2007-09-11, 15:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Maniaczek Zadbanych Włosów:):):)
No tez jestem ciekawa jak wygladaja po tych walkach. i ile tych walkow. Czekamy na foto
A ja mam wlosy wycieniowane, najdluzsze sa juz poza zapiecie stanika, jak dla mnie dlugie, ale ze mam krecone/falowane wlosy to po wyschnieciu traca na dlugosci, sa krotsze.
ogolnie mam taki problem z nimi (chyba jak kazda posiadaczka takich wlosow) ze potrzebuja duuuuzo nawilzenia, nawet jesli ich nie mecze. Prostownice odstawilam 1,5 roku temu, teraz mam swoje naturalne. Ostatnio farbowalam ale nie widze zeby im to zaszkodzilo, no moze zaraz po farbowaniu, teraz doszly do siebie. Przez kilka miesiecy suszylam suszarka teraz nawet i to odstawilam. Postawilam na regeneracje.
Uwielbiam wszytskie produkty gliss kura (chociaz nacielam sie na jedna odzywke z jedwabiem w ktorej byl alkohol w skladzie!!!) Dodatkowo moje wlosy uwielbiaja olejek rycynowy, a kazda odzywke po umyciu wlosow trzymam ok 2-3 godziny. Poźniej splukuje i.... no wlasnie nie wiem co dalej zeby wlosy obciazone nie byly. Chyba znow powroce do jedwabiu
|