2015-08-23, 13:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Ja 10 dni przed terminem z moim synkiem byłam na pogrzebie, nic nie zapowiadało że młody wylezie a tu niespodzianka, w nocy wody odeszły i rano był z nami  Także nie znasz dnia ani godziny 
|
Wiem, że tak może być, ale w piątek byłam u swojego ginekologa, dokładnie mnie zbadał i twierdzi, że nie ma postępu żadnego. Na samym początku określił, że będzie po terminie tak teraz również mówi, że raczej sierpień to nie będzie Ma jakaś taką zdolność przewidywania kiedy to nastąpi, już u niejednej koleżanki się sprawdziło, ale fakt może się mylić i nie znam dnia ani godziny
Cytat:
Napisane przez scrabble1
Kurcze, też miałam jechać zobaczyć  I co z nim zrobili?
|
Najpierw odciągnęli go od brzegu, bo wiadomo jak to ludzie jeszcze by podeszli i głaskali...a on był już w stanie rozkładu i obawiali się o jakieś bakterie i zakażenia, a następnie zbadali na tyle ile mogli i rozpoczęli odholowywanie. Niestety jakaś mini łódeczką czy tam motorówką nie dawali rady i z Krynicy Morskiej przypłynął jakiś statek większy i zaczęli holować go na Hel, tam mają się zająć ciałem i dokładnie go zbadać.
Cytat:
Napisane przez sweetmedi25
Słyszałam właśnie. Ponoć też delfiny były widziane w Zatoce Gdańskiej
|
Też czytałam o tym. W ogóle jakieś dziwne rzeczy ostatnio się dzieją - delfiny, wieloryb, zaginiony pociąg ze złotem....
--------------------------------------------------------------------
Dziewczyny, które załapały się do testów biedronowych na płatki śniadaniowe. Do dzisiaj trzeba wypełnić ankietę Właśnie to zrobiłam i pewnie był to mój pierwszy i ostatni test
|
|
|