2015-08-25, 11:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
dzień dobry! niedawno wstałam
rano już musiałam odwiedzić spółdzielnię, bo jak się okazało wymienili zamki w piwnicy i chociaż tam jestem u nich kilka razy w tygodniu to nikt nie raczył powiedzieć,
dopiero wczoraj chodziliśmy po sąsiadach i jeden łaskawie nam powiedział, że nowe klucze są w administracji...
no i znalazłam nowy sposób na szybkie usypianie- audiobooki! hahaha puszczam sobie kryminał, który czyta Perchuć- normalnie 15 minut i mnie nie ma!
Cytat:
Napisane przez zaneta_b
Kochana, płytki cudo!!! Ja też takie chce  pisz mi szybciutko co to skąd to i w ogóle wszystko! Zapisze sobie i jak jeszcze będą w przyszłym roku to kupię 
|
płytki zamówiłam na max fliz- ja akurat w Katowicach mam, ale oni mają kilka punktów, sprawdź sobie są piękne!
coraz więcej się takich pojawia- widziałam też w Praktikerze i w Leroy Merlin ale jakościowo nie wyglądają tak dobrze..
Cytat:
Napisane przez sylwoha
Dziewczyny, od jakochs 2 mcy mam takie jakby lekkie rwanie w nodze. Idze od posladka prawego, ale glownie kumuluje sie przed zgieciem kolana z przodu, tzn bardziej po proawym boku.
Myslalam ze to naczynka pekac beda ale nie.
Ja mam juz czarne wizje ze to jakis zator czy co. Myslicie ze warto zrobic usg zyl?
|
Cytat:
Napisane przez sylwoha
Mowilam, ale bylam pewna ze to naczynka.
Tylko ze nie nie bol, to takie jakby ktos ci za nerwy ciagal.
Takie nie wiadomo co
|
sylwoha mnie to wygląda na rwę kulszową, po prostu ucisk na nerw- u mnie właśnie tak się zaczynało i wczoraj znów poczułam... okropieństwo, bo to strasznie denerwujące jest- już nawet nie chodzi o ból tylko o nieustające wkurzające ciągnięcie
niestety większość ćwiczeń, które mi pomagały wykonywało się leżąc na brzuchu. no a teraz, wiadomo, odpada
napompowałam sobie piłkę i będę się rozciągać pomalutku, może to coś pomoże?
Cytat:
Napisane przez cienwiatru
Uwaga będę spamowac  reszta to takie zwyklaki - body z długim i krótkim rękawem i śpiochy 
|
piękne 
Cytat:
Napisane przez dolinka881
Ale się wkur***am! Leżę sobie w becie, nieogar totalny, w kuchni jeszcze brudne naczynia po wczorajszym obiedzie, w całym mieszkaniu delikatnie mówiąc rozpierol przeprowadzkowy, wszędzie syf, a właściciel mieszkania przyszedł z niespodziewaną wizyta z maklerem... obejrzała mieszkanie, cyknela foty kazdemu pomieszczeniu i poszli... i teraz w necie będą krążyły foty naszego rozpiździaju... ten człowiek jest niepoważny!!!
I jeszcze jej powiedział, że terminy oglądania może ustalać jakie chce, nawet jak będziemy w Polsce to nie ma problemu, on ma klucz..... no zaniemowilam. Chciałam robić kawę, ale tak mi ciśnienie skończyło, że już nie potrzebuję. .m
|
straszne chamy... też się boję co mój landlord wymyśli, bo dziś będziemy dzwonić, że w październiku się wynosimy
|