Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-25, 12:50   #154
dzikasliwka
Rozeznanie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
o rany ja też nie znoszę przypinać firanek ale mój mąż niestety nie umie tego zrobić, zawsze mu krzywo wychodzi, ciekawe kto to zrobi teraz, bo wyprowadzamy się z kawalerki i wypadałoby tu trochę ogarnąć

to faktycznie duże autko, my chcieliśmy coś mniejszego, żeby mężowi było łatwiej jeździć i parkować, ale z drugiej strony jakiś bagażnik też jest potrzebny żeby się wózek mieścił. Stanęło na tej hondzie bo się trafiła dobra okazja, akurat ona bagażnik ma baaardzo pojemny

a co do przyszłego roku to jeszcze nie wiemy jak to rozegramy, czy mała pójdzie do żłobka czy może babcia/prababcia się nią zajmie.

my w Krakowie też mieszkamy na dobrze skomunikowanym osiedlu, poza tym korzystaliśmy dużo z rowerów wypożyczanych z wypożyczalni samoobsługowych. Ja do pracy bym chyba autem nie dojechała, bo trasa prowadzi przez najbardziej zakorkowane punkty miasta, ale na szczęście autobus ma tam oddzielny pas więc nie było źle a przy dziecku to wiadomo, już na komunikacji miejskiej trudno polegać, tym bardziej, że to będą zimowe dzieci. Pamiętam jakie były śnieżyce i mrozy w końcówce listopada 2010 (wtedy moja koleżanka rodziła córkę) - jakby w tym roku wypadła taka sama pogoda na mój termin to bym chyba w domu musiała rodzić gdyby mi przyszło jechać taksówką lub mpk
Mój mąż się śmieje, że jak lato takie upalne w tym roku, to jak zima dopier.... to się nie pozbieramy

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
dzikasliwka, czyli luteina może mieć wpływ na poziom cukru we krwi? Ja biorę 2 razy dziennie, ale dopochwowo.
Nawet wczoraj na wizycie u diabetologa o to zapytałam. Powiedziała, że może mieć to wpływ, bo to hormon ciążowy, a one mogą tak działać. Ja tak samo biorę 2 razy dziennie i mimo takiej samej diety, zaobserwowałam wzrost cukru u siebie na czczo. Wiążę to własnie z luteiną, ale pieron wie o co naprawdę cho!
dzikasliwka jest offline Zgłoś do moderatora