2015-08-26, 08:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !
Cytat:
Napisane przez india_love
Dziewczyny czy mieścicie się w swoje buty?
|
ja jeszcze się mieszczę ale czuję, że jest już ciasno zwalam to na opuchnięte stopy. Mam nadzieję, że nic mi nie urosną bo się wkurzę 
Cytat:
Napisane przez Soul89
Mam pytanie do dziewczyn, które są już na zwolnieniu. Mam znajomą co ma termin na koniec grudnia i od czerwca jest na zwolnieniu. Wiadomo w lipcu dostała wypłatę od pracodawcy, no a teraz jej się przeciąga. Po jakim czasie wy zaczęłyście dostawać pieniądze z zusu ?
|
ja też mam od pracodawcy przelewy na czas.
Cytat:
Napisane przez dzikasliwka
Wróciłam od lekarza. Mój klocek waży między 1700-1900 g  Mam aktualnie 30+2, a usg pokazuje 32+5  Jak tak dalej pójdzie będzie cc jak nic  Pytałam gin jaka waga jest wskazanie, to powiedziała że 4200 g i cięcie 
|
ooo duża dzidzia!
Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha
Pokażę Wam się pierwszy raz na forum z moim brzuchem, a co. Tak ładnie wszystkie się pokazujecie to ja też chcem  Tylko zdjęcie robiłam sama przed chwilą. I jak Was czytam to chyba najwięcej z Was ważę aktualnie i zapewne w ogóle od początku
Załącznik 6040483
|
śliczny brzuzek!!
Cytat:
Napisane przez beautifuldream
Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się, bo dziś przyszła paczka od HubiWorld. Wszystko super, szybko i sprawnie. No i zawartość bez żadnych niespodzianek  Jutro nadrobię co pisałyście 
|

Ja wczoraj byłam na kontroli, z szyjką jest już dużo lepiej więc kamień z serca lekarz kazał przyjść jeszcze za 2 tygodnie i sprawdzimy znowu. Mam się oczywiście oszczędzać i cały czas brać luteinę i magnez. A w ogóle to chyba zaczyna mi się syndrom wicia gniazda
Wczoraj mała jako dziwnie się ułożyła, najpierw nie mogłam złapać oddechu a później coś mnie kuło pod piersiami jakbym miała kolkę. Na szczęście przeszło jak pochodziłam trochę
|
|