Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2016 cz. 34
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-27, 17:29   #4533
izk_a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

dzięki dziewczyny bardzo sie bałam czy mu się uda

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
a tak w ogole to mega mi sie cwiczy z mel b, taka pozytywna osoba ze nie moge a jakie cycki ma, nie moge sie napatrzec
ona tak naturalnie wrzeszczy, że nie daje rady i ćwiczy dalej
Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ej, tak kminie... Jakbym postawiła alkohole, soki i instrukcje jak zrobić sobie drinka to myślicie, że gościom będzie się chciało je robić? Nie ma to jak gotowe ale z drugiej strony to też frajda sobie porobić drinki.
ja tak właśnie zrobię
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA!!!

Co Drogie Peemy myślą o takiej kiecce? Ostatnia sztuka, mój rozmiar, wyprzedaż. 1300 zł. Weszłam przypadkiem wracając z McDonalds
świetnie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie
W poniedziałek zaciągnę tam chyba mamę, żeby oceniła.

Trochę się boję kupować rok wcześniej, no ale najwyżej nie będę już oglądała później innych. Ogólnie moim zdaniem jest prosta, dużo da się z nią zrobić dodatkami, mega elegancka i robi super figurę. No i ta cena... Chciałabym poczekać na nowe kolekcje, bo chciałam szyć na wzór, ale boję się też tego, że krawcowa nie odtworzy mi każdej sukni tak jak będę chciała. Mam mętlik w głowie, ale mam nadzieję, że mi się rozjaśni. W każdym razie w tym salonie pracuje spoko babka, taka z tych nie słodzących i nie wpychających. Mierzyłam w ogóle inne sukienki, a ona powiedziała, że ma coś co pasuje do mnie według niej. No i zmierzyłam ją...
spójrz na mnie i sie nie martw nie będę oglądać żadnych kiecek, wiemy, że czujemy sie super to po co szukać dalej - miszyn komplited
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora