Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-28, 09:47   #3295
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Bo na ktg też przepowiadacze się rysują ja dobrze czułam skurcze 70-100% a przepowidacze mogą mieć np 30 i to są naprwadę lekkie skurcze których faktycznie nie czuć
Dokładnie Ja byłam pod koniec już bardzo niecierpliwa, a położne tylko w kółko powtarzały... póki nie ma rozwarcia to nic się nie wydarzy

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Wskoczyłam dziś na wagę i po równym roku U jest 54,9 kg były małe wzrosty, potem spadki ale się udało

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Mnie kusi strasznie jeden pierścionek z apartu i bije się z myślami zamawiać czy nie... i tak już pół roku i co mnie świerzbi żeby już kliknąć to się waham
Pokażesz?

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
hej
miałam pobudkę dziś larwa po mnie chodziła dobrze, że TŻ był i mnie uratował z opresji skąd to g.wno się wzięło w łóżku to nie wiem po kablach za dobrze idzie
Matko...

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Cieszę się, że mam te tabletki Zastanawiam się tylko jak długo mam je brać. Na ulotce jest napisane, że leczenie trwa od kilku dni do 2 tyg, w niektórych przypadkach max 4 tyg. Ten lek jest uzależniający więc nie można przesadzać. Jak się go za długo bierze to trzeba zwiększać dawkę, żeby zasnąć a przy odstawieniu są problemy. Dostałam małą dawkę, mam jeść pół tabletki. Więc chyba pobiorę go kilka dni i odstawię, może mój organizm załapie co to sen
Fajnie, ze działa Mam nadzieję, ze to pomoże i faktycznie za 2-3 tygodnie będziesz zasypiała bez problemów!
Tylko się nie uzależnij!

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Oke nas zrobiło w chuya niby wyniki o północy, ale wszyscy mieli wtedy takie że by nie zdali, teraz wchodzę i już normalne wyniki i... ZDAŁAM jestem technikiem geodetą z części teoretycznej 66%, z praktycznej 98% wiedziałam że praktyka mi dobrze pójdzie
Gratuluję!
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora