2015-08-29, 12:07
|
|
Konto usunięte
Wiadomo¶ci: 10 371
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
Cytat:
Napisane przez Gil_More
Dzien dobry, u nas nocka spokojna, pobudka o 5 na mleczko i dospalysmy do 8. Potem tata pobawil sie z corka a ja w tym czasie prysznic, teraz mala podjadla i przysnela.A i kupiszon byl, jak w zgarku co drugi dzien
Violka, u nas tez rzadkie kupy
Widze, ze pogoda sie u nas psuje  standardowo, dlugi weekend to jak by moglo byc inaczej. No nic czas zjesc sniadanie i zabrac sie za sprzatanie
Hanka - udanej imprezy 
|
GILMORE,a coreczka miewala okresy gorszego humoru czasem,jak to my mowimy "skokowe"?
poprawy pogody życzę
Cytat:
Napisane przez violka848
To w jaki sposób j± uspokajasz? Moze i u nas zadziała? U nas też była ostra aria przed snem i to taki wisk ciężki do uspokojenia i co oczywi¶cie nosiłam, w końcu w hu¶tawce usnela, suszarkę z aplikacji wł±czyłam. Chyba dzisiaj dzien skokowy nas czeka też ehhh a tyle miałam planów - ja nawet do sklepu się boję z ni± chodzić bo niewiadomo kiedy się płacz zacznie. Gdyby była grzeczna to by¶my już w tylu miejscach były ehhh Tż chce jechac za granicę w lutym i ze znajomymi i ich dziećmi, ale ja jestem pełna obaw...
|
Ja to jak taki placz wrzeszczacy do czerwonosci byl to na siedzaco tilam,no ale moja nieprzyzwyczajona do noszenia wiec i roznicy nie bylo.uspokajala sie wtedy tylko w pozycji na samolota.
KAROLA trzymaj sie jakos, przytulam i słe  za poprawę humoru Nikolci
Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-08-29 o 12:10
|
|
|