Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-29, 12:49   #1760
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Mam to samo z kompleksami
Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Powiem Ci ze jak bym wiedziała, że będziemy się przeprowadzać na mieszkanie to bym się drugi raz nie zdecydowała( jak go braliśmy, mieszkaliśmy jeszcze na wiosce u rodziców, ale długo nie wutrzymalismy pod jednym dachem :P)
to duży pies który jest bardzo wymagający, dużo spacerów, dużo cierpliwości i dużo czasu dla niego potrzeba . Teraz ma jeszcze taki wiek że próbuje dominować jak to samiec. Ciągle go układamy, co łatwe nie jest, ponoć do dwóch lat trzeba się przemeczyc z tresurą by później był kochany psiak. w sumie mogę się poszczycić że nauczyliśmy go już paru sztuczek

Wiem, wymagajcy na pewno Chciałabym ale wiem, że nigdy nie będziemy mieli. Tż też by chciał no ale...
Nie mamy domu itp. a nie ma co męczyć psiaka

Co nie zmienia faktu, że są śliczne
Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Moje dziecko wkoncu sie uspokoiło od tygodnia był szał, nie miałam czasu nawet spokojnie pobyć w toalecie
Kupiliśmy quinny zapp extra i pierwsze wrażenie super leciutki, zwinny, dobrze sie prowadzi i co najważniejsze małej w nim wygodnie
Jak podajecie dziecku herbartke albo wodę to w jakim odstępie od posiłku?
Teraz Was nadrobię mam polgodzinki luzu tz sie mała zajmuje
Super, że już lepiej

Ja podaję na głodniaka
Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Ja za to nie wiem za co brać się najpierw Tż ma na noc więc w domu jest...tak mnie wkur...
Znowu? Czym?

masija jest offline Zgłoś do moderatora