2015-08-29, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
Mam to samo z kompleksami 
|
Cytat:
Napisane przez sylwka321
Powiem Ci ze jak bym wiedziała, że będziemy się przeprowadzać na mieszkanie to bym się drugi raz nie zdecydowała( jak go braliśmy, mieszkaliśmy jeszcze na wiosce u rodziców, ale długo nie wutrzymalismy pod jednym dachem :P)
to duży pies który jest bardzo wymagający, dużo spacerów, dużo cierpliwości i dużo czasu dla niego potrzeba . Teraz ma jeszcze taki wiek że próbuje dominować jak to samiec. Ciągle go układamy, co łatwe nie jest, ponoć do dwóch lat trzeba się przemeczyc z tresurą by później był kochany psiak. w sumie mogę się poszczycić że nauczyliśmy go już paru sztuczek
|
Wiem, wymagajcy na pewno Chciałabym ale wiem, że nigdy nie będziemy mieli. Tż też by chciał no ale...
Nie mamy domu itp. a nie ma co męczyć psiaka 
Co nie zmienia faktu, że są śliczne
Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188
Cześć dziewczyny 
Moje dziecko wkoncu sie uspokoiło od tygodnia był szał, nie miałam czasu nawet spokojnie pobyć w toalecie 
Kupiliśmy quinny zapp extra  i pierwsze wrażenie super leciutki, zwinny, dobrze sie prowadzi i co najważniejsze małej w nim wygodnie 
Jak podajecie dziecku herbartke albo wodę to w jakim odstępie od posiłku?
Teraz Was nadrobię mam polgodzinki luzu tz sie mała zajmuje 
|
Super, że już lepiej
Ja podaję na głodniaka
Cytat:
Napisane przez alkamor
Ja za to nie wiem za co brać się najpierw  Tż ma na noc więc w domu jest...tak mnie wkur... 
|
Znowu? Czym?