Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-29, 23:55   #2247
2011607111034
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Jakie polecasz perfumy z Avonu?

Jakie oprócz Pure Illusion kupujesz? Miałaś te zielone Emerald?
Ja uwielbiałam Pearl Garden. <3 Wycofane oczywiście, jakżeby inaczej.
Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Technik uslug kosmetycznych ale dopiero K1 to jest A61 na twarz szyje i dekolt. Teraz tak wygląda nowy egzamin, że najpierw po roku K1 i potem na konieć kolejny egzamin K2. Jeszcze rok do pełnego zawodu
A wino.... bardzo mi podeszlo. Najlepiej wydane 13zł hehe. Buteleczka na wieczór i ani glowa nie boli ani nic. Do Kadarki mam sentyment sprzed lat, a tu taka nowość, różowe musujące. Bardzo delikatne, bez kwasów i schłodzone smakuje wyśmienicie.
Graatki.
Cytat:
Napisane przez 8Alice Pokaż wiadomość
Kobieta jest odzwierciedleniem mężczyzny : ). Może w końcu poczuła się bardziej kobieca i może sobie pozwolić na małe kuszenie widza ; ).
Borze, coooo.
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
pluje tym na kilometr xD
od początku dostawał mleko dla dzieci, w koncu pape sie szarpnął i kupił mu w prezencie to kitty milk. Nie ruszy, ani kropli.
Dzisiaj Manior spróbował jakiejś karmy-pasty dla kociąt od 4 tygodnia. Je aż sie cały trzesie z radosci. W ogóle jest gruby troche :"D
dzisiaj dostał w prezencie termofor zamiast butelki z ciepłą wodą i jest zachwycony.
W ogóle nauczył sie into kuweta mega szybko, jestem zaskoczona, nie powiem

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

jak to czytam to sie ciesze, ze nie chodze na panienskie xD
(co innego na tłuczenie butelek <3 w tym roku mnie nawet ze dwa czekają )
kiedys zabłądziłam na jakies forum dla panien mlodych i tam jako prezenty za udział w zabawach oczepinowych planowano dawac płyny do naczyn, odpadłam
Kocham te kocie wieści od Czocherovskiego, naprawdę. Uściski dla grubasa.

I nie (albo raczej tak), mnie też nie obrzydzają piersi Szusz w najnowszym filmie.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora