Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-30, 06:57   #1888
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Nie miałam czasu nadrabiać, bo goście, goście goście... Biorę się teraz, bo obiecałam być na bieżąco ;-)

Tylko jeszcze apropos imprez powiem Wam, że te kilka miesięcy trzeźwości zaprzepaściło kilka lat treningów - głowa już nie ta ;-)

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
My za tydzień szczepimy 6w1 tam chyba też jest przeciw pneumokokom

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Idę cię poszukać

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Faktycznie fajny tz śliczna ta grzywka

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

A która z was ma fotkę ogniska z kwietnia?

Sąsiadka też mi mówiła ze 6w1 są pneumokoki, ale to chyba nieprawda. Ciotka mi tłumaczyła, że między 5w1 a 6w1 jest tylko taka różnica, że w pierwszych nie ma WZW a w drugich jest.

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Mycha tz w szpitalu pracuje i boje sie troche ze jakies gowna przyniesie bo sam co chwile chory :/

Fartuch w końcu nic a nic nie dajemy iiiii na pewno nie jest gorzej, powiedziałabym ze lepiej

Ja mam was na insta i na fb ale w większości nie wiem która jest która Jestem nieogarem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W te skok wypadku szczepiłabym od razu. Tym bardziej, że i tak planujecie te pneumokoki.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
jeśli planujecie pneumokoki to w waszej sytuacji od razu bym szczepiła, nie czekała bo faktycznie tż może coś ze szpitala przywlec

fajnie, że lepiej!!!!

ja chyba sobie zrobię listę: nick z wizażu=imię i nazwisko z fb i w końcu zapamiętam

O tak! Super!

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
haha czyli teraz jestem zobligowana to zrobienia listy
ok, zrobię i wrzucę potem do klubu

:-D

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ją od paru dni myślę o was, a dziś napisała do mnie coś i mnie z motywowała żeby się odezwac
Jak się człowiek chwilę nie odzywa go ciężko potem się wbić i zaskoczyć na nowo

Wiem coś o tym, też mialam problem z wbiciem się w dyskusję i wykupieniem się na nowo do grupy ;-)

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Nie uciekam.... Choć faktem jest że próbuje uciec od tematów dzieciowych. Drugie dziecko spowodowało że cały mój świat się do tego ograniczył a ewidentnie nie to mi w duszy gra.

Ale napisze co u nas...
Niepełka jest smokiem bo przekroczył już magiczną wagę 7kg
Długo balam się że to hnb ale sytuacja opanowana i bywa lepiej lub gorzej ale jest ok!
Budujemy dom!

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Uuu kaja to tz daje popalic.
Ja mojemu tez dzis pokazalam ze wcale nie leze i nie pachne. Zostawilam go z dwojka dzieci i poszlam sprzatac godzina relaksu

To i dla mnie byłaby niezła lekcja. Dwójka dzieci... Strach się bać ;-)

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Jak tylko przestanę kp to mu pokaże.. Też będę "coś załatwiać" wieczorami. A on będzie wieczory spędzał z dziećmi.. Skorzystają na tym bo ojca nie widuja prawie wogóle. O ile do tego czasu nie zdziczeje na widok ojca..
Bo póki co to płacze u niego.. Co u mojego taty nie płacze mimo ze widzi go tylko w,weekendy..

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

O nawet jego pies nie chce wyjść z nim na dwór.

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

A co! Daj mu lekcję życia ;-)

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Taa wyślij do Kai jak on dwa dni dziecku koło w rowerze pompuje

Ja jeszcze nie kupuje bo nie wiem jak z rozmiarem

Nooo jak będzie taka zima jak ostatnio to śmiech na sali

Normalnie jak w teleturnieju

Moje Dziecko mnie rozwala miał się rozbierać do spania... Wchodzę do pokoju a on w samej koszulce,bez majtek i siusiak mu stoi...pytam "robiłeś z siurem? " a on wstał i mowi.. "coś Ci pokaże "spojrzał na siura,zamknął oczy i "siła woli do goooryyy "

Myślałam że się posikam
Haha Twój syn jest niemożliwy. Zawsze był dla mnie mistrzem ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora