2015-08-30, 07:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
bo u nas to niby wdowcy na lewej nosza
mam to tak w nosie, jak bede chciala to zaczne obraczke nosic na nosie  damn jakby od tego wszechswiat zalezal 
|
U nas chyba nie ma tradycji przekładania obrączek. Przynajmniej ja się z tym nie spotkałam. Moja mama po prostu zdjęła i tyle.
Cytat:
Napisane przez Akkma
|
Cytat:
Napisane przez Akkma
|
Nawet nie wiem jak to skomentować 
Cytat:
Napisane przez *piękna
 śliczne kostiumy widze wrzucacie
Pannamima zawsze możesz tę drogą uszyć  Jest gdzieś w necie cobyśmy podejrzały jaka to?
Ja po wizycie u krawcowej jestem meeega zadowolona! Obgadalyśmy sobie co mi się podoba, szybko odczytała trafnie mój gust, umówiłyśmy kiedy będę wybierać fason i zamówiłam już termin szycia wstępnie  I tak co do cen to pokazywała mi suknię, którą uszyła dla jednej dziewczyny za coś niewiele ponad 2tys. a w salonie ta suknia kosztowała ponad 9tys  I materiały były te same, nie to, że jakieś gorsze 
|
Super, że tak świetnie z ta krawcową wyszło Najpierw będziesz mierzyć suknie i tą, która Cię zachwyci będziesz szyć?
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
A my wróciliśmy od teściów było podejrzanie miło. Do teraz jestem w szoku 
|
Na pewno coś kombinują
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
No to chyba logiczne.. Żebyśmy się za dobrze nie miały..
Jak to było w jakimś filmie "je5łem ci? Je5łem wiec Nie drąż !"
|
Drogówka - jedyny dobry tekst z tego filmu a jeszcze tak wpletli, że ja w ostatniej chwili to wyłapałam 
Cytat:
Napisane przez visionAM
Witam się i spadam, za godzinę wylatujemy  Mam nadzieję, że nie będziecie mocno szalały i nie zastanę nowego wątku po powrocie 
|
Udanego wyjazdu
Hej 
M. jest taki milutki, że aż niedobrze się robi:P Ogarnia wszystko, zmywa, przygotowuje obiad, zrobił chleb - normalnie szaleje Ale nie pyta o nic.
Dziś znowu w pracy ale gdzieś tak do 10:30 góra. Nie chce mi się tu siedzieć nie wiadomo ile. I tak pracują tylko do 12.
|
|
|