Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-30, 10:11   #504
kognisia
PeEma

Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O,moja śliczna guido

Ta Alyshia też piękna

Chciałam wczoraj coś napisać,ale tak mnie zmartwiłyście,ze pół nocy szukałam garsonki na cywilny. I mam! Już kupiona

Lekka, seksowna, biała, nowoczesna

Wczoraj byliśmy na 50rocznicy dziadków, bardzo fajnie było,moja babcia latała w wianku, robili wszystko jak na weselu - pierwszy taniec, tort,powitanie szampanem,przemówienia Do oczepin nie doczekaliśmy z tż.

No i pojechaliśmy zobaczyć DJa jak gra, zdecydujemy się chyba na niego. Tż bardzo nalega, a mi sie nie chce szukać dalej. Grał fajnie, sama bym potańczyła chętnie, światła ma super,nie nachalne,ale takie fajowe, ładnie ubrany, zupełnie trzeźwy (a to dla mnie ważne) o 23:00 wiec gucik. Teściowa też zaakceptowała, siostra zachwycona.
Garsona wymiata! Choć biała na cywilny? Ej nie wiem czy wypada? :p

A co do dj - jak trzeźwy i dobrze gra, to brałabym

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Nie, będę szokować, mąż z podniety mi zejdzie

To na kościelny założę,bo jak już wezmę cywilny to będzie wiocha w długiej kiecce,bo co ludzie powiedzo ! Bosze,dwie garsony,co za dobrobyt
O taka w kolorze blush

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

W ogóle powiem Wam,że na tym weselu co DJ wczoraj prowadził śmiszna para była,bo pan młody niższy od Pmki,ale pmka miała piękną suknię Satynową, chyba taką jak klakla kiedyś wrzucała.Chyba tą, ale ślicznie w niej wyglądała ;
To garsonka ładniejsza

A ta suknia cudowna! Moja znajoma miała ją na swój ślub, nieziemsko się prezentuje