Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Cytat:
Napisane przez spinellla
My nie wybieraliśmy piosenek jakie mają być, tylko jakich ma nie być. Był bezwzględny zakaz bałkanicy 
|
u mnie must have, uwielbiam się do tego bawić. 
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5260274 7]Jailhouse rock - Elvis Presley
Aretha Franklin - I say a little pray for you
Gloria Gaynor - I love you baby
Frank Sinatra - My way
Jak mi dj puści cudownych rodziców mam to dostanie wypowiedzenie umowy na serwetce up*erdolonej serniczkiem.
Zaskoczenie na ostatnim weselu - para młoda wyszła na środek i wjechał tort w rytmie Forever Young, robiło wrażenie
[/QUOTE]
ehem 
Cytat:
Napisane przez kalinolistek
U mnie w pracy jest zatrudniony chlopak, ktory ma dziewczyne.
On chyba uwaza sie za boga seksu. Proponowal mojej kolezance przystanek w lesie
Ja natomiast dostalam od niego paczka z masa dwuznacznych tekstow, podziekowalam za niego, a on zaniosl go swojej dziewczynie, ktora w tamtym momencie jeszcze pracowala w tej firmie.
Rok temu pracowala tez taka panna z ktora romansowal niesamowicie, rozstal sie z ta dziewczyna i stworzyl 2-tygodniowy zwiazek z kochanka, po wszystkim wrocil do niej spowrotem.
Mam niesamowita ochote powiadomic ta zdradzana dziewczyne o jego wybrykach ale kiedys sama sie przyznala, ze ona kocha go na tyle mocno, ze go nie zostawi.
Ile razy opowiadala nam o swoich lozkowych wybrykach, o l_odach i innych eksperymentach.
Nadalysmy mu ksywe - l_odzik. 
Teoretycznie sa siebie warci ale nawet dziewczyna gadajaca glupstwa nie zasluguje na takue traktowanie. 
|
o masakra, że też są tacy ludzie...
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52602838]Klasyka, ABBA i Boney M[/QUOTE]
Ja lubię bardzo abbę,ale ona nie jest zbyt taneczna
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
|