2015-08-31, 18:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Dziewczyny może pomożecie, szukam pralki pojemnej (małe dziecko więc sporo prania) ale niestety mam ograniczoną przestrzeń - 60 cm na głębokość. Znajomy doradził by szukać pralki która odpływy ma tak jakby "wbudowane" nie wystają poza pralkę tylko mieszczą się w wymiarach podanych przez producenta. Znacie jakąś pralkę która spełnia te wymagania i jest warta uwagi? 
|
Jedno co Ci mogę doradzić to to, abyś przed kupnem pralki sugerowała się nie tyle jej fabryczną pojemnością, a faktyczną wielkością bębna. Kupiliśmy z Tż pralkę Beko 5 kg. Nie przyszło mi do głowy, żeby przed zakupem ją otworzyć, bo poprzednią mieliśmy 5 kg i rodzice też mają 5 kg, więc zakładałam, że będzie tak samo pojemna. A otóż niespodzianka . Bęben w Beko jest dużo mniejszy (widać to na oko), niż w tych pozostałych .
Ja mam pytanie odnośnie piekarnika. Korzystacie z funkcji grilla? My mamy grill elektryczny i cieszyłam się, że będziemy mogli mieć 2w1. Zdałam sobie jednak sprawę z tego, że grillowanie w pierkarniku nie jest chyba tak proste (tzn. mięso trzeba obracać i pilnować, żeby nie wyschło, a jednocześnie się nie spiekło). Mam rację, że jest to nieco bardziej skomplikowane w piekarniku?
|
|
|