2015-08-31, 20:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez Vivienne
Aaaaa, mamy w koncu podroz poslubna! Wlasnie zarezerwowalismy i jaram sie jak pochodnia  Lecimy w styczniu na Dominikane 
|

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;52599741]Koń okulał i to doskonale rozumiem. Ale pan tłumaczyl, że nawet na dozynkach z tego powodu nie byl. A dożynki byly tydzien temu.
Poza tym pan ma nową prace i w kazdą sobote pracuje.
Zła jestem za to że ja musiałam zadzwonic by to usłyszec. Bo uslyszałam "mialem wlasnie do pani dzwonic"...[/QUOTE]
Pisałaś, że kowal za mocno wywerkował. To albo koleś ściemnia albo kowal zrobił jakąś masakrę skoro koń tyle czasu kuleje.
Cytat:
Napisane przez viva91
Ja słyszałam, że w środę ma być chłodniej - oby, bo znów siedzę z włączonym wiatrakiem...
A jeszcze przez to załatwianie z mgr musiałam latać w południe po mieście
Wyjeżdża na miesiąc. Dla mnie to aż, dla niektórych z was to tylko, mam tego świadomość  No ale tym razem zostanę sama, nie u rodziców tylko u siebie. Ja i kot. W zasadzie koty
W niektórych z tych akademików byłam dziś pierwszy raz 
|
Ja bym chyba się zapłakała przy takiej rozłące. My od pewnego czasu tylko razem i jak zdarzy się TŻ wyjechać na 2-3 dni to ja już nie swojo się czuję.
Cytat:
Napisane przez viva91
Do wszystkich akademików na kampusie mojego wydziału. Czyli na szczęście są to tylko 4. Pani z łaską powiedziała, że do tych na innych kampusach już nie muszę iść... 
A potem musiałam się udać do wydziału spraw studenckich, aby poświadczyli, że byłam w tych akademikach (mimo, że w każdym akademiku podbili mi pieczątkę).
Paranoja 
|
Obiegówki rządzą :P
Cytat:
Napisane przez Vivienne
U mnie teraz upał, jutro ma być 36 stopni, a od środy gwaltowne ochłodzenie  i kiedy ja tę sesję zrobie?!
|
Od środy ochłodzenie bo jedziemy w góry :P
Na ślub nam się pogoda udała, na urlopie też super (przed naszym przyjazdem tydzień podobno był kiepski) no to kiedyś musi się skończyć dobra passa :P Pogoda na ślub i urlop wynagrodziła nam wszystkie nasze wyjazdy bo jak gdziekolwiek wyjeżdżaliśmy to zawsze lało albo zimno było
|
|
|