Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-31, 20:16   #1010
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
czyli nie tylko u mnie tak tańczą
ja też czasem prowadzę, bo mój też mało wymyśla
co do płyt, to daj spokój, już kupiłam, zapłaciłam, także luz
Buble
Ale close your eyes chyba spadło z tapety z pierwszego tańca, mimo iż to mój faworyt, TŻ chyba nie chce tej piosenki, więc chyba trzeba zmienić wizytówę
U nas gdzieś też Buble się miota jeśli o pierwszy taniec chodzi ale Close your eyes mi nie pasuje. Jakoś nie umiałabym się do tego ruszać

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
włączyłam i wyłączyłam

bardzo lubię tańczę na xbox

smacznego

byłam pobiegać
jutro zaczynam kurs norweskiego, dobrze, że na 18 to mam trochę czasu żeby się psychicznie przygotować
Ale aktywność

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
jak ja miałam ostatnią @ to mi się zaczęła w busie jak jechałam na uczelnię rano. No i wpadłam na tą uczelnie, biegiem do łazienki, dobrze że wzięłam spodnie dodatkowe (ja jeżdżę na weekend i czasem nie brałam dodatkowych no bo przecież się nie ubrudzę nie ) i czułam się mega brudna, niekomfortowa i miałam wrażenie że wszyscy widzą że własnie pierwszy raz w życiu przeciekłam..jak wpadłam na wykład to aż gościu zamilkł I usiadłam a on "pani nazwisko?", ja podałam, a on "no dobrze już dobrze ja tylko zapytałem"

dotrwałam przynajmniej zianie

fajnie że lubisz moje wypowiedzi Gorzej gdyby działało w drugą stronę choć czasem piszę mega chaotycznie haha

No i widzisz i dało się dogadać A rzućcie wszystko, pozwolenia weźcie na ślub za granicą i gdzieś w LasVegas się hajtnijcie

Ja to umiem ! ale po 2 min język na wierzchu i jedna myśl "Boże wody!" Trzeba mieć mega kondycję do tego i mocnego partnera bo jak jest lelawy to Cię puści i wylądujesz na ścianie
Ja często też chcę prowadzić i np. Tż chce już skończyć obrót a ja sobie jeszcze robię jeden on się w takich chwilach na wszystko zgadza

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

W ogóle wpadła mi jakaś naćpana biedronka do pokoju I chciałam ją zabić a ta mi biega jak głupia po suficie
Ja miałam kiedyś fazę, że każdy okres dostawałam na wizytach w mieście (w urzędach albo coś). Często też na same imprezy, wyjścia itd. Po prostu idealny czas:P Teraz coś czuję, że dostane po jutrze bo co? Bo mam kolacje firmową I przecież muszę zdychać na takie wyjście:P

Jak tak szalejemy to buty lecą pod stół, fryzury nie wytrzymują i jest totalny szał Nigdy nie czuję zmęczenia póki piosenka się nie skończy i nie ma drugiej:P

Tak bym sobie potańczyła. Mówiłam do M., że czas iść na imprezę ale nie wiemy gdzie można iść żeby nie leciało jakieś techno:P

Naćpana biedronka Nosz, takich to ja nie widuje
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora