Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olejowanie paznokci i nie tylko cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-01, 00:43   #371
taka owaka 77
Raczkowanie

Dot.: Olejowanie paznokci i nie tylko cz. III

Cytat:
Napisane przez kutigirl Pokaż wiadomość
Joasiunia to ja pytałam mi ten pisak skończył się po 4 dniach.. Wydajny to on faktycznie nie jest.. Zaopatrzylam sie w kilka olejków i z chęcią napełniłabym ten pisak, bo to dla mnie najwygodniejsza forma.. Jakby udało Ci się dowiedzieć jak można go napełnić i podzieliłabyś się tą cenną informacją to będę bardzo wdzięczna
w drugiej części wątku opisywałam dokładnie jak otworzyć pisak i napełnić ponownie.

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Cytat:
Napisane przez taka owaka 77 Pokaż wiadomość
w drugiej części wątku opisywałam dokładnie jak otworzyć pisak i napełnić ponownie.
Mazak da się napełnić jak najbardziej mam 3 i co się skończą napełniam na nowo otwieram pisak podważam nożem najlepiej jakimś cieniutkim od tej strony gdzie jest pędzelek i wyciągam później podważam tą cześć którą się kreci po jednej i drugiej stronie są rowki wyciągam ze środka wkład ten wkład jest rozciągnięty musze go wcisnąć do środka najlepiej zrobić to przez ręcznik bo to ciężko idzie i jak ten wkład jest wciśnięty wszystko składam po za tą częscią gdzie jest pędzelek nalewam olejek tylko nie tak całkiem do pełna bo będzie się wylewał i wciskam część z pędzelkiem i gotowe
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa: IMG_2810.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar: 8,5 KB
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez taka owaka 77 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Mazak da się napełnić jak najbardziej mam 3 i co się skończą napełniam na nowo otwieram pisak podważam nożem najlepiej jakimś cieniutkim od tej strony gdzie jest pędzelek i wyciągam później podważam tą cześć którą się kreci po jednej i drugiej stronie są rowki wyciągam ze środka wkład ten wkład jest rozciągnięty musze go wcisnąć do środka najlepiej zrobić to przez ręcznik bo to ciężko idzie i jak ten wkład jest wciśnięty wszystko składam po za tą częscią gdzie jest pędzelek nalewam olejek tylko nie tak całkiem do pełna bo będzie się wylewał i wciskam część z pędzelkiem i gotowe
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa: IMG_2810.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar: 8,5 KB
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
zdjęcia nie widać zapraszam na 122 strone 2 cześci wątku tam jest zdjecie
taka owaka 77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując