2015-09-01, 00:50
|
|
chaos maker
|
Dot.: Jak daleko można się posunąć aby zdobyć kobietę
Cytat:
Napisane przez silexin88
Wydaje mi się że traktujecie facetów którzy w sposób nieuczciwy zdobywają kobiety jako ofiary losu a zaręczam że tak nie jest.
Często faceci którzy są odważni i wygadani w stosunku do kobiet robią za marne stawki mają wieczne problemy i ledwo wiążą koniec z końcem, ja czy mój przyjaciel może nie jesteśmy Don Juan więc musieliśmy sobie pomóc innymi sposobami ale kobiety są z nami bardzo szczęśliwe, stać nas na większość rzeczy, jeździmy co roku na wspaniałe wakacje, mamy świetne mieszkania a nasze kobiety dobra pracę załatwioną po znajomości (to też jest nieuczciwe,nawet bardzo ale każda z was pobiegła by gdyby miała taką możliwość)
Szczerze założyłem ten wątek bo myślałem że wasze opinie będą podobne do mojej ale jednak widać nie.
|
Szczerze mówiąc, to pogrubione jest w sumie równie obrzydliwe, co twoje oszustwo dotyczące partnerki. Jeżeli uważasz, że najważniejsze dla kobiety jest duże mieszkanie, fajna praca załatwiona po "znajomości" i wspaniałe wakacje, to jesteś idiotą, bo nie o korzyści materialne w życiu chodzi, a o inne sprawy. Korzyści materialne mogą nie istnieć w sumie. No ale widać, że obracasz się w takim towarzystwie, tak cię wychowano i jesteś takim obrzydliwym cwaniaczkiem. Fuj, aż mnie zemdliło...
"Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym,
chociaż mówią, że go już nie mam."
|
|
|