2015-09-01, 10:27
|
|
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Napisane przez anlaya
Hej Dziewczyny.
Nie piszę ostatnio, tylko czytam. Moje samopoczucie jest kiepskie i w ogóle odechciewa mi się jakiejakkolwiek organizacji. Do tego "te dni" (jadę na dwóch ibupromach maxach i nospie forte). Jutro mam rezonans głowy. Czekałam pół roku... A to wszystko dlatego, że mam problemy ze stawami skroniowo-zuchwowymi, po ekstrakcji pierwszej ósemki, którą wykonywał jakiś baran, trwała 2.5h i bóle czasem trwają tygodniami. Ostatnio miałam ponad miesiąc przerwy, ale znowu przyszło. Pewnie się stresuje egzaminem i zaciskam zęby. W ogóle to muszę spać od paru miesięcy w szynie relaksacyjnej. Mówię Wam, zanim zdecydujecie się na usuwanie osemek, sprawdźcie dobrze lekarza. Ten robił to bez asysty! A to była operacyjna ósemka, nie wyrznieta, leżąca, bardzo trudna. Po tym rezonansie może zdecyduję się walczyć o odszkodowanie.
Do tematu: u mnie alkohol będzie na pewno roznosic obsługa.
|
Jeju, współczuję Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze ! Nie stresuj się ! Mi też mieli usuwać ale później stwierdzili, że jednak trochę miejsca mam więc zostawią. I teraz bokiem mi wychodzą bo nie mają tego miejsca jednak tyle ile by chciały.
A jedna zaczęła wychodzić jak byłam w 7msc ciąży ani naciąć mi nie mogli ani wyrwać ani nic więc rozpychali jakimiś metalowymi przyrządami dziąsło żeby się to jakoś wykluło bo już ropień się robił, ja cała spuchnięta ble ble... Nienawidzę
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...
16.06.2017
|
|
|