Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-01, 09:27   #2912
natalitka1988
wkręcona :)

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
okazało że troje 4latków nie zmieściło się do grupy rówieśników i zostali przydzieleni do maluszków 2,5-3letnich. Oczywiście w tym mój. Starałam się bardzo nie pokazać młodemu, że jestem zdenerwowana, zaprowadziłam go do sali, pokazałam łazienkę i zabawki i pożegnałam, podczas gdy wychowawczyni i rodzice uspokajali histerie dzieci.
Udało mi się złapać Panią dyrektor, której powiedziałam jaki jest problem i jutro mam mieć informację czy uda się zmienić grupę.
Z tego co mówiła w grupie 4latków szans raczej nie ma, więc jej powiedziałam że nawet grupa mieszana 4- i 5-latków będzie dla młodego lepsza niż maluchy, zwłaszcza że w poprzednim przedszkolu sporo czasu grupy były całkowicie wymieszane i młody był ze starszymi dziećmi i to właśnie z nimi tylko się bawił i nawiązał więzi.
Poproszę o kciuki żeby się udało bo jak nie to nie wiem co zrobimy

Kciuki zaciśnięte za pozytywne rozwiązanie sprawy

Mala z tym fotelikiem chodzi im o to jakby dziecko sie urodziło, a wózka by nie było żeby móc je ze szpitala wynieśc i do domu przewieźć... bez fotelika ze szpitala dziecka nie wyniesiesz

Powiem wam, że wczoraj miałam jakiś spokojny dzień, więc nawet się nie zdenerwowałam za bardzo aż dziwne... zobaczymy co mieli na myśli mówiąc : zrekompensujemy to pani....

Co do farb do włosów ja wczoraj farbowałam właśnie Loreal bez amoniaku... pachnie jak szampon
Kiedyś zrobiłam sobie na mocno ciemny brąz własnie farbą Palette i później poszłam do fryzjerki żeby zmienić kolor na jaśniejszy... i ona mi ten ciemny brąz chciała ściągnąć... ale się nie dało... i pytała czy przypadkiem nie użyłam farby Palett... a ja mówię, że tak... ona mi powiedziała, że to jest największe cholerstwo i mam nie używać...