Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-01, 10:56   #2216
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
hej wczoraj mala obudzila sie o 1 i spala do 6 a ja o 2 napisalam taki monlog i apka sie zaciela mala od 6:20 do 9:45 spala ze mna w lozku

weekend super sie udal znajomi maja 2 coreczki wieku 2 lat i 5 lat i dziewczynki ciagle by glaskaly lilly i mowily do niej cudowy widok wstawilam filmik na fb jak mala komunikuje sie z tata heh

poza tym kazdego wieczoru jak juz dzieci byly wykapane i uspane ja ze znajoma pilysmy 2 butelki wina i troche wodki, nasi mezowie nie widzieli sie dawno wiec pili wodke ale i tak byli grzeczni.. troche scielam sie z moim ale juz widze poprawe w jego zachowaniu.. sam z siebie wczoraj przebral mala, zrobil mlekao i ja usypial, w nocy tez wstawal..
bylysmy na zakupach..my z dzieciakami a faceci razem to nakupowalysmy ciuszkow..kupilam dla lilly ciuszki na 3-6 mca i pasuja a ma ponad 2 mce.. terazbede kupowac na 6-9 to pewnie w swieta je nalozy..

teraz powoli mala sie szykuje do spania a ja jak tylko zasnie ide cos wszamac a w piatek jak tylko starsza wroci ze szkoly znajomi pakuja sie i przyjedzaja do nas na caly weekend juz nie moge sie doczekac

kaja ale ten Twoj TZ ma jazdy.. naprwde tylko w☠☠☠☠☠☠☠ic mu i tyle.. wlasnie tej znajomej maz tez tak odwalal ze nie pomagal jej nic przy malych to sie spakowala i na 2 tyg poleciala do Anglii do siostry.. jest juz w domu 2 tyg i juz maz zatrybil o co chodzi..bo juz tez chciala sie z nim rozwiezc

ide nadrabiac jeszcze z dzisiaj posty
No mój niby pomaga ale przy blance.. Blanke weźmie na dwór, do sklepu. Ale w domu, przy Lenie, mi coś.. Nic tylko ucieka.. ale wczoraj było już ok.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
w H&m online jest darmowa dostawa i 15% rabatu na wszystko.

Powiedzcie mi jak z rozmiarówką? moja nosi teraz 62. czy z H&M 62 wypada normalne czy jest większe?
A stacjonarnie 20% albo spodnie 40zl plus góra za dwie dyszki która jest w cenie spodni

Hm ma większe.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
a może ma któraś z was body na 62 z h&M i zmierzyłaby mi długość? bo chciałabym zamówić ale nie chcę żeby na styk były tylko takie na wyrost
Ja mam ale nie mam czym zmierzyć

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora