2015-09-01, 22:55
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Napisane przez Phiphigenia
Moim zdaniem to że nazwałam facetów niezdolnych poderwania kobiety zerami jest o wiele mniej pozbawione klasy niż to co niekiedy tutaj czytam.  I tak. Jest to moje zdanie. Zdanie mojego pokolenia. i mam prawo do niego.  Facet który nie potrafi kobiety poderwać jest dla mnie bardzo niemęski i słaby. MOJE zdanie.  Nie musi być waszym.
|
A co konkretnie?
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
Cytat:
Napisane przez SweetHusky
W sumie to nawet ciekawe zjawisko, że niektórym ludziom po 40 włącza się syndrom >>żyję dłużej (nie ważne, że na przykłąd tylko 10 lat dłużej) więcej widziałam, więcej wiem, moje zdanie i wiedza to pewnik<<.
Mojej babci się to włączyło gdzieś po 60. Przykry syndrom. Bo niestety takie osoby często plotą bzdury jako prawdę objawioną a młodzi z szacunku i braku nerwów już nawet nie próbują dyskutować.
|
Mnie wkurza syndrom "jestem starsza to masz mnie szanowac". Ja uwazam ze kazdego nalezy szanowac bez wzgledu na wiek, ale takie osoby uwazaja ze ich mlodsi musza szanowac, bo oni sa starsi, ale oni mlodszych juz nie
|
|
|