Dot.: Step By Step *IL-DE-CHAT*
Cytat:
Napisane przez La Monica
Piękności  Zapisuję 
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez Iskiera
Nie będę orginalna - mi również się niesamowicie podobają Twoje makijaże  Zapisałam sobie taki ciemny, dymny i ten - lubię intensywne, ciemne kolorki
Mam pytanie. Twoje makijaże- chpdzi mi o oczy- są wykonywane cieniami apc i italian beauty, z którymi się nie spotkałam w drogeriach. Jestem początkującą wizażanką  Mogłabyś mi doradzić jakieś inne cienie - takie które mogę kupić w drogerii czy na bazarku i nie będą bardzo szarpały mojej studenckiej kieszeni?? 
Z góry ślicznie dziękuję 
|
APC znajdziesz w Galerii Centrum i czasami w drogeriach oraz w internecie- na MM jest cały wątek o ich kosmetykach. Cień sypki kosztuje ok. 9,50-11 zł zależy gdzie. IB sypkie kosztują podobnie ale są trudniej dostępne- głównie na targach kosmetyznych i gdzieś w necie (nie pamiętam gdzie).
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez KkitAa
świetne !!! baaardzo swietne  ja dzis pierwszy raz w zyciu robie sobie kocie oko...przez 7 lat tlko kredka do brwi i tusz do rzęs dośc  mysle że troszeczke zmałpuje po tobie ... chociaz znająć moje zdolne rączki nawet ćwiartki twojego makijażu podobienastwa na moich oczach nie bedzie widac  
|
nie zniechęcaj się powodzenia
Dzięki dziewczyny