Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Step By Step *IL-DE-CHAT*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-13, 07:39   #110
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Step By Step *IL-DE-CHAT*

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
Piękności Zapisuję
dzięki

Cytat:
Napisane przez Iskiera Pokaż wiadomość
Nie będę orginalna - mi również się niesamowicie podobają Twoje makijaże Zapisałam sobie taki ciemny, dymny i ten - lubię intensywne, ciemne kolorki
Mam pytanie. Twoje makijaże- chpdzi mi o oczy- są wykonywane cieniami apc i italian beauty, z którymi się nie spotkałam w drogeriach. Jestem początkującą wizażanką Mogłabyś mi doradzić jakieś inne cienie - takie które mogę kupić w drogerii czy na bazarku i nie będą bardzo szarpały mojej studenckiej kieszeni??
Z góry ślicznie dziękuję
APC znajdziesz w Galerii Centrum i czasami w drogeriach oraz w internecie- na MM jest cały wątek o ich kosmetykach. Cień sypki kosztuje ok. 9,50-11 zł zależy gdzie. IB sypkie kosztują podobnie ale są trudniej dostępne- głównie na targach kosmetyznych i gdzieś w necie (nie pamiętam gdzie).
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez KkitAa Pokaż wiadomość
świetne !!! baaardzo swietne ja dzis pierwszy raz w zyciu robie sobie kocie oko...przez 7 lat tlko kredka do brwi i tusz do rzęs dośc mysle że troszeczke zmałpuje po tobie ... chociaz znająć moje zdolne rączki nawet ćwiartki twojego makijażu podobienastwa na moich oczach nie bedzie widac
nie zniechęcaj się powodzenia

Dzięki dziewczyny

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując