2015-09-04, 13:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35
Cytat:
Napisane przez lolusl
właśnie z tego powodu cieszę się tak bardzo na ten cywilny
Ale powiem Wam,że ostatnio mnie jakaś panika ogarnęła, niby to tylko papier,ale jakoś tak sobie spłakałam nad panieństwem  Jak się skapnęłam,że to 4 msc,a niedawno było 8 (naprawdę niedawno!),a teraz będzie tak intensywny okres,że zleci w try miga, to w ogóle mnie aż ciary przechodzą 
|
Haha, tego bym się nie spodziewała Ciekawe czy każda z nas będzie przechodzić taki stan:P
Cytat:
Napisane przez magda1706
Nie chcę dawać do rodziców bo ojciec. Będzie gadanie że poszło z jego pieniedzy i nie ważne że my odkładaliśmy. Ma dziwne podejście, że co u niego w domu leży to po prostu należy już do niego - a zwłaszcza pieniądze. I nie ważne że nasze. Skoro jestem jego córką to są jego pieniądze
Tak samo jest z samochodem - kupiliśmy od nich. Nadal twierdzi że on nam go podarował(!). Tia... za parę tysięcy
Gdyby nie cena takiego chlebka zdrowego to bym chętnie kupowała.. jednak 2zł a 20 i więcej to jest różnica 
|
To piecz sama taki chleb. Nawet jeśli pszenny czy razowy, ale zawsze bez zapychaczy i tych polepszaczy - a to już duża zmiana i plus. Nam za 1,5ilogramowy bochenek chleba wychodzi 4zł:P To nie jest dużo.
|
|
|