Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
Napisane przez martita19899
ja przedluzalam sobie wlosy jakies 4 miesiece temu mam wlosy syntetyczne 60 cm zalozone na warkoczyk bez zadnej chemi ci ktorzy pisze ze wlosy syntetyczne po umyciu sa juz do niczego do nie prawda
ja mam od 4 miesiecy i jestem zadowolona bardzo za miesiac ide zalozyc nowe jak chcecie podajcie maila wysle fote to sie przekonacie naprawde mozna je prostowac ale tak w 140 stopniach sa ladne naprawde jak by tak bylo ja nie ktorzy pisza ze te wlosy sa do niczego to nie nosilabym je az 4 miesieca za miesiac musze juz isc wymienic bo mam dyzy odrost
ta metoda na warkoczyk jest bez zadnej chemi nie badzie glupie nie zakladajcie na klej moja znajoma miala wlosy naturalne na zgrzewy i po tygodniu sciegla te wlosy bo pasemka wypadaly
|
ja chetnie zobacze fotki wlosów syntetycznych 60 cm po 4 miesiacach w super stanie. wiadomo( a moze i nie) ze syntetyków nie zaklada sie dłuższych niz 45 cm. owszem mozna cieszyc sie syntetykami dlugo ale tylko w przypadku kiedy nie pzrekraczaja tej magicznej długosci. wlosy syntetyczne mozna prostowac ale w niskiej temperaturze z, ztym sie akurat zgadzam. a co do wrakoczyka to cóż...jak dla mnie za nadto obciaza włosy, ale spotkałam sie juz z gorszymi metodami.
|