Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-04, 21:22   #1387
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

Cytat:
Napisane przez karola12b4 Pokaż wiadomość
Hej witaj
W najbliższym czasie chcemy z meżem zacząć starania o maleństwo więc stwierdziłam że może dołączę i dowiem sie co nie co ciekawego
Przeleciałam cały dział i w sumie nie wiem gdzie mogłabym poczytać by dobrze się przygotować do ciąży. Na razie umówiłam się na wizytę do gin w połowie miesiąca, co prawda bylam już jakiś czas temu i chciałam zrobic badania przed rozpoczęciem starań ale mi powiedział że się badań nie robi tylko dopiero po pół roku nieudanych starań o dziecko należy robic badania, tak jest rzeczywiście czy powinnam szukać nowego gin?
W sumie to jestem zdrowa, odżywiam się zdrowo i staram się być aktywna , gin ze mną porozmawiał ale badań robić nie chciał.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

W ogóle to wam powiem że myślałam że to już!

Okres mi się spóźnił prawie tydzień wczoraj już robiłam test (wyszedł negatywny), nawkręcałam już sobie różne objawy jak wiecie są podobne do zbliżającego się okresu i wszystko mi się zgadzało, no ale to nie to dziś przyszedł okres, tylko denerwuje mnie że tak spóźniony boję się by się nie rozregulował.

Zaczełam brać kwas foliowy od pierwszego września, coś jeszcze powinnam?

a tak poza tym straszliwie się stresuję ogromnie nie wiem jak to będzie jak ja zajdę w tą ciąże bo teraz tylko mi się okres spóźniał i się mega stresowałam a jak to już będzie to no nie wiem przecież stres jest nie korzystny nie umiem go powstrzymać

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując