Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-05, 08:13   #4417
LittleBeetle
Zakorzenienie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Też mi się zdarza nie zasnąć wcale. Na szczęście nie często. Moim rekordem jest nie spanie przez ok 6 dni. Znaczy potrafiłam zasnąć koło np 7 rano na jakieś 20min. Pod koniec już zaczęło mi się to na psychice odbijać, bałam się wieczorem wracać z pracy bo miałam wrażenie, że cienie się ruszają, że ktoś za mną idzie. Jakieś lęki miałam. I byłam tak zmęczona że ryczałam w nocy z tej bezsilności, że zasnąć nie mogłam. Generalnie miałam wrażenie, jakby wszystko było rozsypane, pomieszane. Masakra, nikomu nie polecam. Na szczęście jak udało mi się zasnąć to wszystko wróciło na swoje miejsce. Nie wiem jak to inaczej opisać.
rozumiem właśnie jakby człowiek nie znał to by nawet pomyślał, że naćpana -straszne...mi się tylko kilka razy zdarzyło, że spać nie mogłam - okropne uczucie i człowiek nie wie co ze sobą zrobić