Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wrzesień: Estee Lauder Double Wear, La Roche Posay, Organique, suplementy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-05, 20:03   #1
lifeisbeautiful
Rozeznanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

Wrzesień: Estee Lauder Double Wear, La Roche Posay, Organique, suplementy

Wymienię:

- Estee Lauder Double Wear odcień 1N1/ odcień w sklepie wydawał się w porządku, ale w dziennym świetle jest jednak za ciemny; na pewno zostało więcej, niż 90%

- La Roche Posay, Kerium DS, krem do skóry z ŁZS/ kupiłam, ale problem sam zniknął, więc krem jest jak nowy, nie używany

- Organique, peeling enzymatyczny, zostało około 50%

- Organique, glinka Ghassoul, myślę, że na dwa użycia spokojnie wystarczy

Suplementy

- Now Foods, Chrom/ pomaga w odchudzaniu, zmniejsza ochotę na słodycze, bardzo przydatna rzecz

- Now Foods, NAC, silny antyoksydant, poprawia stan skóry

DOKŁADKA 14.09

- It's skin Mini Bebe Creamy Foam Grape, kremowa pianka do mycia twarzy z aloesem i zieloną herbatą/ nowa, zafoliowana

- Meow Cosmetics, Flawless Feline, kryjący podkład mineralny/zostało jakieś 50% z pełnowymiarowego opakowania, odcień korat 3

- Oceanic, AA Make Up, Cover (Podkład kryjąco - korygujący), nowy

- Pharmaceris S, Hydrolipidowy krem ochronny SPF 50+; użyty kilka razy w przepisowej ilości, myślę, że zostało jakieś 70%

- próbki podkładów mineralnych Earthnicity i Meow, jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to mogę podać dokładne odcienie + próbki mineralnych cieni i róży, mogę dodać gratis do wymiany

Edytowane przez lifeisbeautiful
Czas edycji: 2015-09-14 o 14:14
lifeisbeautiful jest offline Zgłoś do moderatora