Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-06, 18:17   #4554
ScarlettO
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam w końcu te pierwsze tak nad nimi medytowałam aż w końcu kliknęłam boję się trochę, bo nigdy butów przez neta nie zamawiałam, no ale zobaczymy

Chcieliśmy wrócić na Węgry, ale nie mamy transportu jedziemy w góry na działkę do kumpla (ma nad tym samym jeziorem co ja, tylko po drugiej stronie) mieliśmy jechać w jakieś nowe miejsce, np. Pieniny no ale zaprosił nas do siebie, w dodatku na urodziny no i cóż
a ja chyba zacznę kupować buty w necie, taniej wyjdzie tylko muszę pomierzyć wkładki

ooo no to fajnie będzie to jakiś weekendowy wypad czy dłuższy?

Cytat:
nic nie umiera, weekend jest
trochę tak, ale i tak mniejszy ruch jest

Cytat:

PPD ciąg dalszy - zupa krem pieczarkowa podana z pieczarkami na maśle (nieskromnie mówiąc jak dotąd najlepsza z mojej kremowo-pieczarkowej kariery ) i cukinie i bakłażany nadziewane jaglaną z pomidorami/soczewicą z tahini i zapiekane z serem (właśnie się pieką, boję się jak to będzie reszcie smakować )

Ale u mnie du.piata pogoda miał być rower a tu zimno, wieje, co chwilę leje, ewentualnie czasami wyjdzie trochę słonka zamiast tego będzie chyba wińsko i shisha wieczorem
ta zupe to bym zjadła
rodzinka sien ie potrula?

no pogoda masakra otworzyłam okno na 30 minut i m isię zimno zrobiło

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
oby
kurde, tyle rzeczy chciałam sobie blendować kiedyś, ze teraz zapomniałam co
koktajle!!!!
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora