Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 19:20   #3232
gamzurek5
Rozeznanie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
U mnie chmurzylo sie dluuuugi czas, pozniej lunęlo a po 3 minutach wyszlo slonce teraz juz slonca nie ma, ale deszczu tez nie. A szkoda, bo lubie czasem poleniuchowac i posluchac deszczu. Strasznie mi sie chcialo slodkiego, tż mi upiekl ciastka a ja jeszcze wrzucilam banana bread do piekarnika, bo mi banany tak dojrzaly, ze juz za pozno na zjedzenie

ooo też piekę banana bread i właśnie z takiego samego powodu co Ty Ale pięknie pachnie w całym domu

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja nie chce jesieni

Szukam fajnej komedii albo innego ciekawego filmu do obejrzenia wieczorem z mężem polecicie mi jakiś?

Raczej nie biorę udziału w promocyjnych konkursach ale skusiłam się i kupiłam 2 sosy i teraz kombinuje czy lepiej zarejestrować paragon dziś jak większość ma wolne i nadrabia konkursy czy lepiej jutro
Na wieczór polecam o godz. 21 pierwszy odcinek drugiego sezonu Rolnik szuka żony Zapewniam, że rozrywka lepsza niż w komedii
gamzurek5 jest offline Zgłoś do moderatora