Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 18:35   #535
Darkanddark
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Darka alejakie namieszanie w papierach? Nikt Ci nigdzie nie odnotuje Sadu Pracy, no co Ty!
No jak to jak.. Przecież na świadectwie pracy jasno jest napisane że to zwolnienie bez wypowiedzenia w trybie natychmiastowym, z artykułu 52 kodeksu pracy bla bla.. Na każdej rozmowie będę się tłumaczyć, że zostałam niesprawiedliwie zwolniona i będę opowiadać story of my life? :-D bo wiesz, ludziom dyscyplinarka kojarzy się z kimś kto jest złodziejem albo oszustem

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wypij melisę, a tabletki sobie daruj. One magicznie nie zmienią Twojego humoru, tym bardziej, że hormony plus problemy z pracą w tym nie pomagają i masz prawo mieć spadek formy. Ciesz się, że masz wsparcie w bliskich
A lekarz nie zalecił Ci innych leków? Aspiryna nie obniża przecież ciśnienia.
Uff Dzięki, pewnie masz rację.. Zwyczajnie mi odwala :-D kupiłam sobie pycha herbatę w biedronce w promocji - o smaku Szarlotki z cynamonem! Jest super!

Dopisalabys mnie do początku wątku? Podobno Ty tu rzadzisz hihi. Nie wiem co tam potrzebujesz wiedzieć, ale jestem Julia, 24l, termin mam póki co na 17.03

Jak tam wieczór ciężarówki? :-P ja chlopu na kolacje turlam pizze.. Niech ma.. B-)

Edytowane przez Darkanddark
Czas edycji: 2015-09-06 o 18:39
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora