Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy jestem dla niego tylko sposobem na nudę ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 18:44   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: czy jestem dla niego tylko sposobem na nudę ?

Cytat:
Napisane przez patka3010 Pokaż wiadomość
Witam
od 4 msc piszę z pewnym chłopakiem jest on starszy ode mnie o 6 lat.Piszemy prawie codziennie jak narazie spotkaliśmy się 3 razy i za każdym razem było naprawdę fajnie. Gdy tylko wracałam do domu pisał że już nie może się doczekać kiedy mnie znowu zobaczy. Dodam że jak widzieliśmy się ostatnim razem zachowywaliśmy się jak para były całusy przytulanie itd. Generalnie to zabiera mnie na różne imprezy przedstawia swoim znajomym odwozi, przywozi. Mówi że chciałby widywać się codziennie ale jak przyjedzie raz w tyg to jest dobrze. Zdaje sobie sprawę że on pracuje i ma dużo zajęć ale wychodzę z założenia że jeżeli komuś zależy to znajdzie czas żeby się spotkać. Ostatnio było dużo takich sytuacji że kończył szybciej pracę albo miał wolne i mimo wszystko nie proponował spotkania. Postawiłam sprawę jasno i sama zapytałam kim dla niego jestem bo ja tak naprawdę nie wiem jak mam go traktować. Powiedział że jestem dla niego kimś więcej niż koleżanką i że wszystko jest na dobrej drodze jednak chciałby mnie powoli, bardziej poznawać, jest ostrożny bo został skrzywdzony 2 razy. I wiecie co nawet nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że to on od początku pisał że chciałby czegoś więcej a teraz jakby przygasł. I jak chce mnie poznawać skoro mało co przyjeżdża ? Boję się że jestem dla niego tylko sposobem na nudę albo że zjawia się gdy chce z kimś miło spędzić czas. Nie wiem co o tym mysleć bo już samo pisanie mnie męczy chciałabym go częściej widywać
A piszecie codziennie? Może sama zaproponuj spotkanie, jak będzie miał więcej wolnego i sama wpadnij do jego miasta? Ile to km?
Rozumiem chęć powolnego poznawania się itp. itd., ale faktycznie ciężko jest rozwinąć jakąkolwiek znajomość spotykając się raz w tygodniu...
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując