Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seriale cz. III
Wątek: Seriale cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 18:53   #797
katte25
Zakorzenienie

Dot.: Seriale cz. III

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
The Americans bardzo mi się podoba, lubię tą gestą atmosferę, nie przeszkadza mi jak akcja spowalnia.

Zanosi się że w 4. sezonie zabiją tego pastora z żoną.

Jakiś czas temu ściągnąłem Banshee wszystkie sezony z lektorem. Wersje z lektorem łatwiej było mi znaleźć, ale lektor jest bardzo dobry. Jestem po odcinku 1 sezonu z walką z psychopatycznym bokserem LOL podoba mi się ten serial.

Oglądałyście Spartacusa? tam jest chyba jeszcze więcej przemocy i seksu niż nawet w Banshee
Spartakus to był dobry serial, szkoda, że się skończył ale kiedyś musiał, jeżeli chodzi o przemoc to sa podobne ale tam sceny walki były dużo lepsze.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy ktoś poza Banshee, Spartacusem oglada też Strike Back? Wszystko to seriale z cyklu sex&violence Strike Back [Kontra] to serial o walce z terrorystami, głównie islamskimi.

Co do innych oglądałem pilota Lucyfera i bardzo mi się podoba. Premiera chyba w styczniu.

Nie oglądałem jeszcze chwalonego bardzo Daredevila, ale mam go ściągniętego

Natomiast Marvel szykuje nowy serial "AKA Jessica Jones" - jeżeli jest to ekranizacja kultowego komiksu "Alias" to będzie to megahit.

Warto ściągnąć też skany tego komiksu z sieci. Format cbr można oglądać na laptopie w programie CDisplay.

Daredevila tez mam i tez dopiero przede mną