Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 19:57   #2684
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Macie upatrzoną już jakąś koszulę do szpitala i do domu, nie na poród tylko taką na później?
ja dostałam od kuzynki 3 koszule do karmienia więc na okres poporodowy mam, gorzej z innymi
jak już kiedyś pisałam nie używam w domu piżam ani koszul nocnych więc nie mam ich za wiele, no i nie mam np jakiejś starej żeby była "do zmarnowania" do porodu, więc w sumie chyba i tak będę musiała coś dokupić
z mojego doświadczenia z pobytów w szpitalu wiem, że dobrze mieć kilka koszul, bo czasami nawet jedna na dzień nie wystarcza jak się człowiek poci ....

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Czas leci nieubłagalnie. Mi się dzisiaj na facebooku wyświetliło zdjęcie z usg od znajomej 4t2d z terminem na 10 maja. Swoją drogą ja na tak wczesnym etapie nie chwaliłabym się tym. Znowu taka bliższa mi koleżanka pochwaliła się wcześnie i w pewnym momencie wszystkie informacje na temat spodziewania się dziecka pousuwane bo poroniła. Choć niektórzy już to nawet pozytywnym testem ciążowym się chwalą.
jak dla mnie to przesada
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
A powiedzcie wiecie juz jaki rozmiar lozeczka bedziecie kupowac?
będziemy mieć od mojej koleżanki łóżeczko 120x60
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Magda, brzuszkowa sesja też spoko, ja nie pisalam ze wstawie, bo raczej nie bedziemy takiej robic
ja właśnie mam te zdjęcia brzuszkowe, które Wam wklejałam w klubie i rozmyślam czy wrzucić jakieś na FB czy nie i pewnie zanim to wymyślę to zdążę urodzić
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Pamietajcie ze jutro cotton ball w Biedrze
słyszałam ze te cotton balls mają być na baterie... ktoś może to potwierdzić?
bo jak na baterie to trochę bez sensu, wolałabym normalnie podłączane
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, mama mi wysłała zdjęcia, że kupiła takie cudowności dla Juniora.
śliczności

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora