Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co myśleć, nie wiem co robić.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-06, 21:09   #1
dunkelblau
Przyczajenie

Nie wiem co myśleć, nie wiem co robić.

Sprawa oczywiście dotyczy faceta. Nie jesteśmy dziećmi, lat mamy dwadzieścia plus. Od roku jesteśmy w jednej paczce znajomych, spodobaliśmy się sobie od razu, ale zaczęliśmy od falstartu. Niby był między nami jakiś flirt, ale nie przerodził się w nic trwalszego i nigdy o tym nie rozmawialiśmy. No po prostu taka typowa historia, jedna z wielu. Później przez jakiś czas mieliśmy słaby kontakt. Obecnie zaczyna się robić jakoś cieplej między nami. Lepiej nam się rozmawia, razem spędzamy imprezy. Był dla mnie miły i dobry. Czuły i opiekuńczy. Przytulaliśmy się i całowaliśmy. Nie pierwszy raz, ale pierwszy raz w inny, bardziej delikatny sposób. Nasze rozmowy potrafią zejść na tematy damsko-męskie.
Nie wiem, co mam robić. Boję się z nim o tym porozmawiać, bo nie chcę, żeby uciekł. Albo się speszył. Nie wiem też, jak on traktuje naszą relację. Czy jestem tylko koleżanką do przytulania, czy może myśli o mnie inaczej. Nie chcę się narzucać czy proponować spotkań, bo kiedyś nam nie wyszło. Jestem zablokowana przez to, co się kiedyś wydarzyło. Niepewna i dość zagubiona. Nie wiem też, czy jestem jedyną osobą, którą tak traktuje. Bo ma dwie dobre koleżanki i nie wiem, czy są koleżankami czy czymś więcej. Co byście mi radziły?
dunkelblau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując