Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-13, 15:02   #552
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
a ja poznalam mojego meza na studiach, on wypatrzyl sobie mnie na korytarzu i poprosil swojego przyjaciela zeby zdobyl moj nr tel (bo ten z kolei chodzil do grupy z moja przyjaciolka) i tak sie zaczelo ja rowniez (tak jak hihi) wiedzialam juz na 1wszej randce (a wlasciwie czulam) ze to bedzie moj maz, i stalo sie
Ja poznałam Męża, bo... ma rzadkie nazwisko i... kobietka o tym samym nazwisku była moją wykładowyczynią i opowiadała mi (spotk.indyw, żeby nie było!) o swoim synu z wielką pasją i miłością jakąś anegdotę w związku z tematem wykładu... Tak mnie ten jej syn zafascynował, że jak mi się Pewien Pan przedstawił tym nazwiskiem, to nie mogłam nie zapytać czy to nie była przypadkiem jego matka To jego matka była, ale mówiła o jego bracie Bądź co bądź ostatecznie skończyło się na tym, że Mój Mąż do dziś dziękuje mi, że wtedy go zagadałam, bo twierdzi, że jak mnie zobaczył to nie mógł nic poza nazwiskiem wydusić (czaruś) Zakochałam się po uszy w Nim momentalnie i mam do dziś tak, z tendencją wzrostową
Cytat:
Napisane przez natasha23 Pokaż wiadomość
a my nosiliśmy obrączki przed ślubem bo my w żadne przesądy nie wierzymy, suknie tez razem wybieraliśmy bo nie wyobrażam sobie żeby mój wtedy przyszły Mąż nie brał w tym udziału..
My też tak chcieliśmy, ale doszliśmy do wniosku, że jak poczekamy, to większa radość będzie i... obrączki mieliśmy miesiąc przed ślubem, a codziennie je ogl.ądalismy i przymierzaliśmy, że jak ładnie wyglądają
Co do sukienki, to do krawcowej Mąż ze mną chodził na przymiarki, żeby sytuację kontrolować, a krawcowa tylko na nas dziwnie spoglądała
hihi jest offline Zgłoś do moderatora