Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-cz. IX (zasady w pierwszym poście)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-07, 15:51   #2642
marienmarien
Biegnąca z wilkami

Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości

Cytat:
Napisane przez harrisonka Pokaż wiadomość
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Nymphea EDP
i ew.
CLARINS pianka do mycia twarzy, użyta ze trzy razy (ale nie widzę jej na zdjęciu)

Mam np. Montale Kaboul, Piguet, Oud, Micallef: Pomelo, Rose Aoud, Aoud Gourmand

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Bardzo chętnie przygarnę powyższe.

Mam np. Diptyque L'Ombre dans L'Eau, Daim Blond, HP, Kabul Aoud, Aramis Calligraphy Rose, odlwekę ScentStory 24Gold (jak znajdę), Oud 24 Gold i inne w podpisie.

Spójrz, czy znajdziesz coś dla siebie
O, to będzie wymianka
Tylko sprostowanie, bo chyba przecinki się poprzestawiały: Angel Le Lys mam próbkę ok 1,5ml (Anioła klasyka edp mam więcej, a 10ml dotyczyło Mancera The Aoud)
Montale Full Incense i Aoud Musk ile byś chciała? Z obu mogę zrobić odlewki do 5ml
Calligraphy Saffron też powiedz ile chcesz dobrze? 2,5ml? 5ml? Mogę odlać do 10ml.
Santa Maria Novella Marescialla 3,5-4ml i Osmanthus Interdit 1,5ml też mogą być Twoje

Za 24Gold Oud edition podziękuję, bo mam dużo.
A 24Gold - wezmę bardzo chętnie każdą ilość! Mam nadzieję, że odlewka się znajdzie
Kabul Aoud też bardzo chętnie - ile możesz odlać?
Diptyque L'Ombre dans L'Eau i Daim Blond też chętnie (wystarczą sample)
HP - zawsze chętnie
A Mitzah chociaż małą próbkę mogę prosić? Bo ciągle jeszcze nie znam tego cuda
Calligraphy Rose - też mogę wziąć, ale jeśli będzie to za dużo, to mogę odpuścić.
marienmarien jest offline Zgłoś do moderatora