2015-09-07, 21:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz2
Cytat:
Napisane przez lula80
Faustynka A będziesz siłami natury rodzić czy cięciem? Jak Ci będzie pierś ssał to Ci przestanie brakować kopania:P A jak Twój maluszek będzie miał na imię? Spakowałaś się już ładnie? Urządzony pokoik? Kupione już wszystko? Ja myślę że jak już się ma swoje maleństwo na naszym świecie i możesz się tak na prawdę do niego przytulić, pogłaskać go i ucałować to jest największa więź jaka może być
Nie martw się potem będzie bunt 2 latka to tez będzie kopał i pluł :P 
Trzymamy kciuki za poród, będzie dobrze!
nika077 Raz się płaci bo to jest jedno USG tylko różnymi drogami 
|
Mam zamiar rodzić cięciem, nastawiam się na karmienie piersią- myślę, że nic się takiego nie stanie, że nie będę mogła. Już chyba zaczyna pojawiać się siara, bo sutki czasem mam białawe, ale nie leje się nic. Powoli wiję gniazdko, prawie wszystko mam już kupione, no kilka rzeczy jeszcze mi brakuje. Jeszcze nie jestem spakowana, bo czekam na wizytę położnej i ona mi powie co dokładnie spakować. Nasz synek będzie miał na imię Hubert Od dawna to wiedziałam, więc nie było problemu. Bardzo szybko mija czas, dopiero co byłam na punkcji, a tu już za chwilę poród i Hubuś będzie z nami. Oczywiście mam rozterki jak ja sobie poradzę, ale na szczęście mój mąż jest ostoją spokoju i mnie uspokaja, stopuje i sprowadza na ziemię
|
|
|