Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chętnie poznam Kobietę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-13, 16:25   #5
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: Chętnie poznam Kobietę

Cytat:
Napisane przez arrio Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie

Słowem wstępu chciałbym się przedstawić. Jestem Mężczyzną 29-letnim Tyle informacji wystarczy? Na razie musi

Skorzystałem z Waszego kobiecego forum kilka razy. Mnóstwo tutaj sympatycznych Kobiet, więc postanowiłem zrobić to, co robię Nie wiem, czy odpowiednie wybrałem forum tematyczne - jeśli nie, to proszę moderatorkę o przeniesienie wątku w odpowiedniejsze miejsce, bądź rozpropagowanie wszem i wobec informacji, które za chwilkę tutaj zamieszczę

poznam Kobietę.

ot i cała tajemnica

Gdybym na tym skończył, byłoby to trochę niepoważne, gdyż chciałbym poznać nie byle jaką Kobietę

Już śpieszę z krótkim wyjaśnieniem, co kryje się pod tym określeniem.
Chciałbym poznać Kobietę, która idąc chodnikiem, przyciąga jak magnes wzrok facetów, ale nic sobie z tego nie robi. Dumnie kroczy przed siebie z odwagą, i uśmiechem. Jest świadoma swoich zalet, wad i tego, że życie to nie bajka. Która ceni pewne niezbywalne wartości takie jak prawda i zaufanie. Która chciałaby w życiu mieć partnera obok siebie, a nie opiekuna, czy pantoflarza
Mam mówić dalej?

Wiem, wiem, że brzmi to tylko jak: "chcę, chcę, chcę...". I zaraz któraś z Was zapyta: "a co w zamian?"
W zamian? nic...

... poza Nadzieją
Nie pasuje chyba do opisu.
Byle jaka kobieta jestem, chyba.
Wiec ide stad.
BTW, moze poszukaj na sympatii, czy gdzies, na pewno bedzie latwiej .
Powodzenia!

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując